slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Carpuride 9" HD IPS touchscreen diplej za kamione bt wifi

200 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
71
3
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Wifi IPS Smart Display od 9 inča】CARPURIDE 9" prenosni auto stereo kompatibilan sa Apple Carplay i Android Auto. Nakon bežičnog povezivanja, stavljajući sve najbolje karakteristike vašeg telefona na čist, siguran i jednostavan za korištenje HD ekran osjetljiv na dodir, bežično rukovanje GPS navigacija, razmjena poruka, telefonski pozivi, bluetooth muzika, Siri. Nikada ne brinite o grejanju i oštećenju baterije uzrokovane dugotrajnim korištenjem vašeg mobilnog telefona za navigaciju.
  • Kvalitet bluetooth stereo zvuka i jasan poziv】CARPURIDE 901 koristi zvučnik od 4Ω5W nudi moćan teški bas, ultra čiste vokale kako bi osigurao jasan i istinski zvuk, također povežite vanjski mikrofon (3,5 mm konektor) koji vam omogućava da uživate u visokokvalitetnim razgovorima i muzici u bilo kojem trenutku , bilo gde. Ako vam je potrebna funkcija carplay-EQ, možemo vam pomoći oko nadogradnje softvera!
  • Podešavanje svetline dizajna A/M senzorskog svetla】Svetlo senzora je dizajnirano da zaštiti vaše oči tokom vožnje. Na primjer, kada se vozite kroz tunel, svjetlo senzora će automatski osvetliti ekran, a kada izađe iz tunela, svetlo senzora će automatski zatamniti ekran.
  • Android/IOS Mirror Link】 Podržana je funkcija zrcaljenja za Android/IOS. Možete da povežete svoj telefon sa stereo sistemom u automobilu preko originalnog kabla za prenos podataka da lako povežete i sinhronizujete sadržaj (video, GPS, itd. ), a takođe možete da preslikate filmove koje deca mogu da gledaju dok idemo na duža putovanja.
  • Jednostavna instalacija】Ovaj carplay radio može sigurno koristiti fiksiranje usisne brave na vašu kontrolnu tablu ili fiksirati na vetrobran s jakim usisnim poklopcem, zatim prilagoditi visinu i dužinu prema ličnim vizualnim navikama, baza podržava rotaciju od 360 stepeni, plug and play , tako da možete uštedjeti mnogo troškova instalacije.
  • Kompatibilan sa svim modelima】Carpuride 9 inčni audio sistem sa upaljačom za cig. arete, 12-24V napona, pogodan za skoro sve vrste automobila i kamiona. Napomena: Volkswagen treba da ugradi dodatni relej da bi instalirao kameru za vožnju unazad, kamera nije uključena u paket.
  • Podržava stražnju kameru 】Podržava kameru za stražnji pogled s automatskim prikazom slike kada se okreće unazad. (Rezervna kamera nije uključena).  
  • Carpuride serija nije kompatibilna s polariziranim naočalama】Serija Carpuride nije kompatibilna s polariziranim naočarama i nije protiv odsjaja. Ako koristite polarizirane naočale tokom vožnje, kupite film protiv odsjaja u odgovarajućim veličinama kako biste sprečili da ekran postane crn i da postane teško vidljiv.
ID Oglasa: #163824845
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.