slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

German Autolabs - Chris - Digitalni asistent za vozače

5.000 dinFiksno

Obrenovac
Kao novo - nekorišćeno
88
0
pre 13 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir Jakovljevic
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi
Nema ruku na pametnom telefonu tokom vožnje! Sada imate Chrisa - prvog digitalnog asistenta za vozače. Pametni hardver podržava drajvere kao pravi suvozač.
Chris je pričvršćen za vjetrobran kao navigacijski uređaj i uparen s mobilnim telefonom preko Bluetooth-a tako da se svako vozilo pretvara u povezani automobil s vrhunskim karakteristikama. Potpuno proaktivni digitalni asistent razumije jednostavne pokrete i prikazuje relevantne informacije na ekranu u boji.
To znači da se najvažnije aplikacije i usluge mogu koristiti sigurno i praktično tokom vožnje: slanje i primanje poruka, glasovna navigacija u preko 100 zemalja, potpuno opremljena hands-free oprema i bežična reprodukcija muzike sa vašeg mobilnog telefona. I najbolje od svega, Chris radi i van mreže, bez ikakve internetske veze.
Proaktivni glasovni asistent sa kontrolom pokreta za vozačeKonverzacijski interfejs (CI) – online i offlineUređaj Premium dizajna sa visokokvalitetnim aluminijumskim prstenom i displejom u bojiRadi u bilo kojem vozilu / bez obzira na godine i modelRazumije i govori engleski i njemački jezikPodržava Android i iOSTakođe radi i van mreže, bez internet konekcijeUključena su besplatna ažuriranja i nove funkcije. Karakteristike, usluge i aplikacije  Razmjena poruka: Šaljite i primajte putem WhatsApp-a i SMS-aNavigacija: glasovna navigacija skretanje po skretanje, doživotne mape svijeta iz preko 100 zemalja (besplatna ažuriranja)Pozivi: Hands-free pozivi, glasovno aktivirani adresar i nedavni poziviMuzika: Muzika sa vašeg pametnog telefonaDodatni jezici, funkcije i usluge se neprestano proširuju i automatski ažuriraju putem aplikacije Chris.
Tehničke specifikacije(više informacija možete pronaći ovdje www. chris. com/tech-specs )Veličina (bez montaže): 9,0 x 9,0 x 4,4 cmTežina: 250 g2.1'' TFT LCD displej u bojiUgrađeni zvučnik optimiziran za glasNiz mikrofona optimiziran za glasSenzor pokreta visoke rezolucijeLi-Ion baterija 1 tjedan trajanja baterije (stand-by), 1h (rad)Bluetooth 4.2 + BLEPriključci: Micro USB (napajanje)ZahtjeviChrisu je potreban pametni telefon s omogućenim bluetoothomAndroid 4.4 ili noviji / iOS 10 ili noviji12V utičnica ili USB port za povezivanje ChrisaOnline veza za punu funkcionalnost (osnovne funkcije rade i van mreže)Chris je odobren za upotrebu u svim automobilima i proizvodi ga ISO certificirani proizvođači.
Sadržaj kutije1 x Chris1 x nosač za usisnu čašu6 x držač kabla1 x 3,6m Micro USB kabl1 x 12V dupli USB punjač1 x Vodič za brzi početak‍
ID Oglasa: #150338594
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.