slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

MAN T420 MANCATS 3 Fabrička dijagnostika

3.290 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
5.208
24
pre 4 dana
Bane
Član od 22.09.2009.
kp izlog

MAN T420 (WDI-2 VCI)

Najnovija originalna fabrička dijagnostika za kompletni MAN teretni program, uključujiči i autobuse i NEOPLANprogram. Ovo je uredjaj koji se distribuira MAN sevisima krajem 2018 i početkom 2019. godine.


T430 je najnoviji uredjaj koji je potreban za sva nova EURO6 MAN vozila i predstavlja zamenu za stariji T200 uredjaj, uz zadržavanje kompatibilnosti za starijim verzijama EURO 3, 4 i 5 vozila.

Puna Wireless veza sa računarom, podrška DoIP i UDS protokolima uz korišćenje odgovarajućeg MANCATS III dijagnostičkog programa, koji je kompletno preveden na naš jezik. Opcionalno isporuka uz aktiviranu MAN Trusted servisnu SD karticu, tako da dobijate odmah kompletan funkcionalni sistem.

Komplet: Originalni MAN T420 wireless interfejs, komunikacioni i dijagnostički kablovi, zaštitno pakovanje. Garancija. Konsultacije i podrška u vezi korišćenja. Mogućnost instalacije kod kupca, isporuka, SRB: lično, kurirom, na teret kupca. Za firme: preko računa. Isporuka i van SRB.

ID Oglasa: #67506743
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.