slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kormoran VANPRO B3 165/70 R14C 89/87R - 2 letnje gume

120 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
32
0
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Sve slike na zahtev.

Proizvođač Cormorant
Tip vozila Dostavna vozila
Sezona Leto
Širina 165
Profil 70
Prečnik 14
Indeks nosivosti 89 = 580 kg
Indeks brzine R = 170 km / h
Mokro kočenje C.
Otpor kotrljanja E.
Spoljašnja buka 72 dB
Ojačana guma  (XL / RF) Da
Kod proizvođača (SAP) 236772
EAN kod: 3528702367728

O proizvođaču Kormoran
Komoran ima svoje mesto na tržištu preko 28 godina.  Kormoran svoju stabilnu poziciju na evropskom tržištu duguje proizvodnji guma: guma za kamione i autobuse.  Poljski proizvođač guma proslavio se proizvodnjom prvih radijalnih guma za dostavna vozila i kamione u Poljskoj.  1995. godine fabrika gumene industrije "Stomil-Olsztyn"  iz  Olsztyn-a postala je deo koncerna Michelin, što je rezultiralo inkorporacijom marke Kormoran u sastav Michelin Poland. Gume su solidne i pristupačne. Kormoran nudi gume različitih veličina, proizvodi gume za automobile, kamione, kombije, dostavna vozila i poljoprivredne mašine.  Kormoran gume imaju garanciju proizvođača da se  proizvode u skladu sa smernicama za proizvodnju guma.

Kormoran je 2000. predstavio prvi model guma sa usmerenim gaznim slojem.

Od 2005. godine proizvedeno je više od 5 miliona guma Kormoran. Kompanija ima preko 2.400 prodajnih mesta u Evropi. Kormoran je priznata evropska marka prisutna u zemljama kao što su: Poljska, Makedonija, Mađarska, Rumunija, Rusija, Hrvatska i Bosna.

https: //www. youtube. com/watch? v=FwREfKxPnuU

EU oznaka gume i klasa efikasnosti 
Evropska unija je Uredbom (br. 1222/2009) uvela uvela  EU oznaku za gume identičnu i obavezujuću za sve države članice EU. Primenjuje se za gume automobila, lakih dostavnih vozila i gume za teška dostavna vozila proizvedene nakon 01.07.2012.

Testiraju se tri različita područja: otpor kotrljanja, prijanjanje na mokroj podlozi i buka kotrljanja koju guma stvara na putu.

Oznaka EU za gume ne utiče na: protektirane gume, profesionalne terenske gume, trkačke gume, gume sa dodatnim uređajima za poboljšanje vuče, kao što su gume sa šiljcima, pneumatike tipa T, posebne gume za ugradnju u vozila koja su prvi put registrovana pre 1. oktobra 1990. gume sa najvećom dozvoljenom brzinom od 80 km / h, gume za felne nominalnog prečnika 254 mm ili manje ili 635 mm ili više.

Ovom uredbom Evropska unija teži cilju promovisanja ekonomske i ekološke efikasnosti u drumskom saobraćaju, kao i povećanju bezbednosti na putevima, s jedne strane, a s druge strane, pruža potrošačima veću transparentnost proizvoda i istovremeno služi kao aktivna pomoć u donošenju odluka.

Već tokom uvođenja, stručnjaci kritikuju činjenicu da EU oznaka guma nažalost pokazuje samo nekoliko karakteristika proizvoda. Pored otpora kotrljanja, prijanjanja na mokroj podlozi i buke pri kotrljanju, koji su glavni fokus EU označavanja guma, gume imaju i mnogo važnije i bezbednosno relevantne karakteristike proizvoda, kao što su svojstva akvaplaninga, stabilnost u vožnji, radni vek, svojstva kočenja na suvom i mokrom putevi, ponašanje u zimskim uslovima itd.

Proizvođači guma ističu da rezultati ispitivanja različitih institucija i časopisa ostaju važan informativni medij za krajnjeg potrošača. Ovi testovi se obično usredsređuju na dalje karakteristike proizvoda koje su relevantne za bezbednost, pored standardnih kvalifikacija EU za označavanje guma, koje su uvek važne za krajnjeg kupca.

ID Oglasa: #161799327
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.