slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Renault Master Kamper P35 NIJE STRANAC

8.499 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
5.141
24
pre 14 dana
Odgovara na 53% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vidović Danijel
Član od 18.10.2017.
Svi oglasi

Prodajem Renault Master P35 kamper 1982. godište, na domaće tablice nije stranac.

Opremljen svim potrebnim stvarima za udoban boravak na putovanjima. Kamper ima tuš kabinu. Poseduje dva rezervoara za običnu vodu i sanitarnu. Na raspolaganju je frižider, šporet i rerna. Poseduje sudoperu sa kuhinjskim elementima. Iznad kabine se nalazi krevet, dok se na zadnjem delu kampera umesto stola koji se preklapa može dobiti dodatni prostor za spavanje. Takođe, kamper ima tendu i nosač za bicikle. Poseduje dodatno ugradjenu rikverc kameru. Limarijski nigde nije truo, odličan je i bio je garažiran godinama.
Vozilo je oldtimer, za prave ljubitelje ovakvih stvari koji znaju koja je retkost ovakvih vozila i koliku vrednost imaju.

Radi na oba goriva, sve je ispravno. Kupcu ostaje atest plina, nova boca i registracija.

Za sve dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate da se dogovorimo za vreme kada može da se pregleda kamper uživo. Postoji mogućnost pregovaranja oko cene, ukoliko ste zainteresovani.

ID Oglasa: #157493999
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.