Tref ♣

Šabac

Član od: 11.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam ga VISE PUTA da li je na telefonu sve ispravno, da mi ga ne salje uopste ako nesto ne radi ili je nesto menjano da nije original. Kaze ne ne sve je ispravno sve je original naravno, i jos kaze ne postavljaj mi glupa pitanja. . Ja mu kazem samo proveravam, bolje unapred da se razjasnimo jer ako nesto ne radi vraticu ti ga i samo si pravimo troskove bezveze. Na sta on meni kaze kako mislis da mi ga vratis pa ja necu da ga uzmem nazad. . A posle toga me je ubedjivao kako je sigurno sve ispravno samo mu se nije svidjala tolika moja sumnjicavost i ne poverenje. . Ja kazem ok moje je da pitam. . Da bi se na kraju kad mi je stigo telefon ispostavilo da gornji zvucnik susti ko nenormalan, jedva se razume sta neko prica kad se razgovara telefonom, a i ovako pri pustanju muzike, jutuba i ostalog se cuje losije nego sto treba jer se tada koriste oba zvucnika kombinovano, donji koji je dobar i gornji koji ne valja. Ja mu kazem daj da ti vratim telefon, vrati mi novac, resi to sto si napravio, ne on pokusava da izvrda. . Negativna ko vrata! !!
Pod znakom pitanja sve sto je napisao i da je tako cak gospodin je hteo i da mu se uplati novac i da zadrzi telefon ili ce mi dati negativnu ocenu na takvu ucenu da pristanem ne mogu niti bi bilo ko,lepo mu je receno da vrati telefon i da ce mu biti uplacen iznos koji je platio na sta nije pristao zeli i pare i telefon,ocena da li je pravilna mozda sam imao propust koji nisam uspeo da vidim da li postoji jer mi nije vratio telefon ali da sam vrdao da ne vratim novac za telefon kad mi se vrati cista laz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.