Trejd Komerc

Novi Sad

Član od: 17.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Western

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Framus akustična FD-14M VS U oglasu je stajalo "odlična gitara", između ostalog, i lak napukao na gornjoj ploči. Kad sam dobio gitaru, stručno lice je utvrdilo da je gornja ploča gitare napukla više od 20cm i da su gredice unutar gitare razlepljene na nekoliko mesta. Sve sam to dokumentovao fotografijama a prodavac je vrhunske majstore nazvao šarlatanima. Prodavac neće da vrati novac za gitaru, koju je opisao kao odlična gitara. Gitara je daleko od odlične a prodavca ne preporučujem, već mislim da ga treba izbegavati!
Negativni komentar sadrži niz tvrdnji koje ne odgovaraju činjenicama u vezi sadržine mog oglasa na koji se kupac javio - dobro znam kako sam formulisao svoj oglas i propratio solidnim fotografijama spornih detalja. Takođe nije istina da sam njegove kontakte nazvao šarlatanima već sam se upravo uzdržao od komentara njihovih navoda. Kupac nije iskoristio ponuđenu dodatnu proveru slika koje sam nudio da mu priredim već je odlučio da što pre poruči instrument. Instrument je bio oglašen na oko bagatelnih 40% kataloške cene upravo zbog nedostatka, a i za tu cenu je kupac pitao da li je poslednja pa sam mu izašao u susret i smanjio cenu na ispod 40%. Zaista nemam potrebu išta da dodam, ovo je drugi put tokom niza godina da nakon više stotina transakcija stičem neosnovano negativnu ocenu.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene slušalice plaćene uredno ali nisu kompletne i mogu se baciti ukoliko ne nadjem da kupim posebno adapter jer nije poslat. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom.
Originalni adapter je bio spakovan I poslat u kompletu. Ako ga kupac nije zatekao u paketu onda ga je izvadio neko u transportu. Zaista nemam drugo objašnjenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.