Trgovina M

Sombor

Član od: 18.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog clana po tome i sude njegove negativne. Rekao mi je da je na telefonu menjan displej ssmo a unutar telefona nema nekih srafova nema ni jednog metalnog drzaca lajsna je udsrena na jednu stranu a on to nije pomenuo flet za punjenje je odvojen od ploce zajedno sa konektorom tako da imam samo negativno za ovog clana.
Pa ovako,mesto da me je clan nazvao rekao meni se ovo ne svidja pritom telefon radi ima i dalje u mojim oglasima,brze bolje je rastavio telefon. Sa 14000din spustio sam mu p20 lite na 11.000din,kontam nema prodaje tu price neke reko dobro,posaljem mu video snimak na viber dan pre nego sto ce se slati telefon,pokazem da sve radi da nema greske sem sto je objasnjeno da je menjan ekran pre dva meseca i da nije dobro zalepljen ali RADI,odgovara dobro odgovara mu i sad mi da ovu ocenu,hvala ti prijatelju od srca moja greska je sto sa ovakvima imam posla. plus na 11.000 dobije punjac pa poceo kakav je punjac,nista rodjo daj da ti uzmem novi p20 lite i da ti uplatim kredit pa da i popijemo na moj racun..

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodine Kvocka zbog cega niste podigli paket Jel mogu da dobijem odgovor Molili ste danima da vam se posalje I kad je poslato niste podigli paket Sram vas bilo niste se udostojili da odgovorite na poruku
Pa kako te nije sramota,otkupio sam od ovog coveka s6 edge plus za 60e posle si rekao da ne padas na tuzne price kad sam pitao jel moze jeftinije, kad si navodno poslao telefon i poceo sa uvredama nebi preuzeo paket sve da se na glavu popnes jer sa olosem necu da radim.Prevario si i za s6 ima duhove na ekranu vide se senke i tako dalje to sam precutao nemas ocena pa reko da te neblatim odma jer si novi ali to mi je trebalo dati do znanja da ne znas da trgujes. toliko od mene

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Videvsi da clan ima 165 lajkova pomislio sam da ce sve biti kako je i napisano ali nazalost ovih 4-5 dislajka vise govore o osobi koja je slagala i mene. U opisu stoji da je neispravan tac screen ali nije samo tac nego i ceo display i ploca. Sto dalje od ovog clana to je moja preporuka.
molim administraciju i sve ljude koji ovo vide da odu u moj oglas koji jos stoji samsung grand 2 i procitaju detaljan opis oglasa 5 slika i sta sam ja tu zeznuo prevario kako god covek nije serviser i ne zna da montira delove molim administraciju da reaguje na clana i ocenu u protivnom napustam sajt,sa kojeg vidi se koliko godina radim i koliko oglasa imam itd hvala ako ce me ovo stajati i suspenzije naloga prihvatam,ali ovakvi da me blate ne mogu vise od danas!

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam LG G4 od ovog korisnika, lepo sam ga pitao da li telefon ima mana, rekao je da nema da je "potpuno ispravan" uz to nije naveo da fali staklo(zastita na kameri) , da kamera ima mrlje crne po sebi, rekao je da je to prasina, brisao sam, nije, ima crvenkaste linije sa obe strane, na crnoj pozadini, verovatno nagnjecen i postoji mogucnost da je LG G4 bio u defektu boot loop-u u sto nisam sasvim siguran iako bi to moglo da se proveri, plus nije poslao punjac. .. rekao sam mu da cu mu vratiti telefon i platiti postarinu a on meni novac, kaze ne prima reklamacije. .. KO GOD BUDE POSLOVAO SA KORISNIKOM NEKA MI SE JAVI DA SE LICNO UVERI U SVE NAVEDENO, pozdrav. .
Ne pravdam se nikom vise,slike nisi ni gledao,rad telefona savrsen koristio sam telefon mesec dana bez i jednog problema,ali dobro ko veruje ovom clanu nek me zaubidje.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam Ekran za Samsung nekoliko dana lagao da ce uzeti paket, i na kraju nije ni podigao.
Da slazem se sa ocenom nisam lagao,imao sam ne predvidjen slucaj.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo je bio dogovor da ga proveri. .. Ali Sarafi nisu ni bili koji drze masku. .a i nemogu se uvrnuti. .. jer u masci IMA ostecenje. .Samo nova maska Pomaze. .Tu kao poslacu ti Sarafe. ZNACI NIJE ISPOSTOVO CAO. .. NEGATIVNA
Dobro slazem se za 1200din negativna zbog dva sarafa a kupci mogu da vide ostale moje ocene gde sam prodavao i vise od 300 telefona pa su bili zadovoljni sta da kazem za ovakvog coveka nemam reci.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamenio sam sa ovom osobom opremu za dekodiranje telefona za jedan od htc hd2 telefona koje je prodavao, u oglasu je pisalo da telefoni rade i pale ali da im je napukao touch. Telefon mi je stigao sa razbijenim ekranom a ne touchom, bez dugmica sa strane za pojacavanje( na moje pitanje gde su dugmici odgovorio mi je da nisu ni bili na telefonu, a kada sam ga pitao jel telefoni imaju jos nekih mana odg mi je da nemaju) telefon nije mogao da se upali, kada sam pokusao da otvorim telefon(ne brinite se veoma sam strucan u tome i ne trudite se da kazete kako sam tom prilikom bilo sta ja ostetio) elem pokusao sam da otvorim telefon ali ploca je bila nafilovana super lepkom i ocigledno bez nekih delova na samoj ploci, napred tasteri su bili odvojeni od flet kabla i isto tako pokusani da se zalepe super lepkom, a na pitanje koliko traje baterija rece 2/3 dana, a tel uopste i ne radi, plocu sam skinuo tako sto sam celu masku slomio i jedva je odvojio, epilog svega je da sam komplet ceo telefon tj krs bacio u kantu, iskrena preporuka da od ovog clana ne kupujete nista. P. S Oprema za dekodiranje koju sam vam poslao u zameni radi, i to sto na boxu nema tri srafa sa strane ne smeta nista, to sto necete umeti da je koristite to je vas problem. A i znali ste da je za dekodiranje starijih modela telefona jer sam vam to i rekao.
nazalost ne mogu da dam negativnu ovom coveku jer smo pre nedelju dana kontakirali i on mi juce dao ovu ocenu,pristao je na neispravan telefon sto imam i u porukama da je razbijen displey i da je ispravan tach,40e je moj htc hd2 neispravan a i njegova oprema je 10e jer mozete samo da dekodirate 3310 nokiu smesno je ali je tako,naravno na moje pitanje dali mogu da se dekodiraju android uredjaji korisnik je naveo da NE ZNA imam sve u porukama tako da suvisne je ovde da se pravdam,prodavao sam i skuplje stvari od 50e pa su kupci bili zadovoljni ali ovaj clan je izgleda nezadovoljan jer sam mozda trebao da mu kupim nov htc hd2.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.