Trgovina

Kragujevac

Član od: 07.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U oglasu nije navedeno da plovak na rezervoaru nije ispravan. Plovak ide zajedno sa rezervoarom i vise se ne proizvodi.
Predmet je licni moj .Urwdno radio poslat kao nov.Gospodja izuzetno korektna ,javila je da neki plovak ne radi.Ponudio sam se iako sam poslao ispravan da snosim sve troskove ili da vrati ako zeli. Cekao sam da se javi ,a umesto dogovora dobio negatuvnu ocenu.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzasna saradnja sa ovim korisnikom. Napisao je da je trenerka nova, ali trenerka je bila otsivena kod oba dzepa, kad sam ga pitao da mi slika kod za proveru izgleda trenerke i originalnosti rekao je da nije kuci i da zumiram slike i da vidim po ocenama da je posten, sto se nije ispostavilo kao tacno a koda s etiketom ni nema na trenerci sto nije naglasio. Potom sam mu se javio i rekao da je pocepana on je rekao da odgovorno tvrdi da je nova i da mu pustim slike posle toga sam mu trazio broj na koji bih mu poslao slike, gde mi je prestao odgovarati na poruke. Od tada je proslo oko 2 nedelje i jos nista ne odgovara. Uzasna saradnja! !!
Klasican primer kupca koji se predomislja. Trenerka je slikana u slikama visoke rezolucije i poslata kao niva. On mi trazi neku etiketu, pa sine ne sijem ja u Nikeu pa da znam koliko etiketa ide I koje. Radim na KP od osnivanja i prvi put nalecem na ovakvu osobu. Nazalost mora se i to. Poslao mi sto poruka, dobio mere i na kraju mu se ne svidja kako mu stoji. Pa meni negativna. Srecom preko 200 zadovoljnih kupaca ga NEGIRAJU. A hteo sam i da platim popravku ako je potrebno kaze ne mora, pa naravno kada nije ostecena. Nazalos ko radi na ovakve nalece. A odgovorno tvrdim nusam preprodavac Vec sve moja kolekcija i moji pokloni. Takav je zivot idemo dalje. A i nisi dobar prodavac ako nemas 1 negativnu.

Sport i razonoda > Dronovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je potvrdio kupovinu ! Onda je rekao ajde videcemo kad da saljes, za vikend ili u ponedeljak. Ja obrisao oglas. .. spakovao ne mali paket i doneo ga na posao i cekam da se on smisli kad sta. .. .I onda odustajanje preko vibera. Ako treba neki dokaz. .. poruke su tu.
Od osnivanja K. P. radim na njemu. Covek nije poslao paket kada smo se dogovorili, a onda kaze dacu ti negativnu ako ne posalje kada on hoce. Bilo mi je sumljivo i odustao. Nazalost kada radis moras da naidjes i na ovakve clanove i dobijem prvu negativnu za sve ove godine tudjom greskom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.