TRIM Computers Tech

Beograd | Stari grad

Član od: 21.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

vrlo neozbiljno , narućim i prevalim toliki put i dođem u radnju a oni nemaju to što sam poručio a pozvali me da dođem. .. .! !! !
Korisnik zbog svoje sopstvene greske (ne citanja poruka na kupujem prodajem) , ostavlja podatke za hard disk koji je ponudjen umesto navedenog u oglasu, javljeno mu je kad je dati hard disk koji je ponudjen stigao da bi ga preuzeo i kasnije nastaje "problem" bez problema. Sledeci put citajte poruke da ne biste prevalili toliki put zbog sopstvene gluposti. Greske se desavaju generalno, ljudi smo i svi grese ali nemojte kriviti druge zbog svoje .

Kompjuteri | Desktop > Kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslali su mi cooler sa greskom sto je potvrdio AMD (proizvodjac). Vec 3 puta su mi rekli da ce mi javiti "sutra" sta im kaze dovavljac i sva 3 puta po mesec dana mi nista ne javljaju. Drugi proizvod koji sam uzeo kod njih je dobar.
Stock kuler koji dolazi sa procesorom, koji je bio ne odpakovan , prilikom montaze kulera na procesor doticnog korisnika je ostecen (polomio je rucicu za zakljucavanje kulera za procesor). Mehanicko ostecenje ne podleze garanciji, AMD nema kancelariju u Srbiji kako bi taj vid reklamacije ispostovali slanjem kulera direktno u njihovu kancelariju. Uvoznik od kojih je uzet dati procesor je odbio zamenu zbog fizickog ostecenja same rucice.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.