Trotter

Jagodina

Član od: 07.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Klasične

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani, dana 10.09.2019. sam stupio u kontakt sa osobom koja je oglasila da prodaje gitaru marke Ibanez ga5tce. U opisu je sve bilo primamljivo i donekle realno, pa sam se odlucio da i na kraju narucim taj proizvod. Dogovorili smo se oko cene i nacina slanja. Posle dva dana kada mi je stigla posiljka, otvorio sam i imao sta da vidim, predmet koji apsolutno nije odgovarao opisu osim sto je bila gitara. Kada sam pozvao prodavca on se javio i rekao da je slucajno poslao drugu gitaru. Vratio sam mu istu gitaru bez otkupa i rekao mu da mi je potrebna gitara i da mi posalje onu koju je trebao da posalje. Kad mi je stigla gitara otvorio sam futrolu koja je bila kao flis papir i gitari je bio polomljen vrat. Kada sam rekao prodavcu da me obesteti bar za majstora da zalepim gitaru on mi je na to odgovorio da se obratim posti i da je posta slomila gitaru i da nece da mi vrati novac. Od informacija i dokumenata imam celokupnu konverzaciju izmedju mene i prodavca, njegov broj mobilnog telefona, dokument sa adresom posiljaoca i kupca koji je zalepljen na posiljci, i naravno predmet tj. slomljenu gitaru koju mi je poslao. Od mene negativna kao kuca! !! !!
Rizik je na svakom ko želi da mu se roba pošalje kurirskim službama. Ja ne odgovaram za nastalu štetu prilikom isporuke. Nije mi jasno zašto bi ja obeštetio kupca zbog štete koju je napravila pošta. Gitara je bila zapakovana kao što se i inače šalju gitare kako nove tako i polovne. I da je bila bolja futrola sigurno bi i tada bila polomljena. Prema tome ne slažem se sa ocenom koju sam dobio. Inače sam na viber dobio nejasnu i mutnu sliku kao jedini "dokaz" da je nastala šteta. Na slici se i ne vidi lom već samo da se vrat odlepio. Žao mi je što je kupac oštećen ali to nije moja odgovornost. Momak je očigledno jedva čekao čekao da nekome zalepi negativnu mada je i sam negativan kao ličnost pa zato oprez u trgovini sa njim. Ako mi ova ocena ostane, progutaću je kao što sam već gutao nepravedne ocene ali ovde izgleda mogu da se daju negativne bez razloga i da nikad ne budu obrisane.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukratko. Prodao mi makitinu lisicarku ali sa veoma losim baterijama iako sam ga pre kupovine zvao bas iz tog razloga, da proverim kakve su baterije. Uveravao me da su odlicne. Kada sam kupio i isprobao masinu video sam da uopste nisu dobre i da slabo drze struju. Cisto da se zna, da ne ispadne opet kako on ne prodaje alate i kako sam pogresnog ocenio i da broj njegovih pozitivnih govore drugacije.
Još Kraće. Oglasio sam Makita lisičarku sa dve baterije i punjačem. Sve se prodavalo kao polovno i ispravno, što i jeste stanje alata. Kupac je nedelju dana radio sa alatom i posle toga mi reklamirao baterije.zahtevao je da mu vratim novac a da on pošalje robu. Ja to nisam mogao da prihvatim posle sedam dana. Alat je polovan i bio je potpuno ispravan i funkcionalan. Molim da mi se skine ova negativna ocen jer je neopravdana.

Sport i razonoda > Lov | Optika i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dvogled koji mi je poslao rakao je da je dobar i ispravan i da je cista slika. Kada sam ga dobio bio je polomljen verovatno od pada a sociva su unutra puna nekih fleka od neke vlage. Kad sam ga kontaktirao da mu dvogled vratim jer nije nista od onoga kako je rekao ispostovano on mi kaze da nece kaze nema veze sto je polomljeno to je polovno. .. ! Moj savet vam je da ne kupujete nista od ovoga coveka!
Nadam se da moj broj pozitivnih ocena ima kredibilitet ovde jer nikad do sada nisam došao u ovakvu situaciju. Dvogled koji sam poslao je bio potpuno ispravan. Na slici se vidi mala naprslina koju nisam krio već je namerno slikao da se vidi. Sve ostalo je u funkciji, slika je jasna i dvogled je u redu. U pitanju je čisto vaćarenje od strane ovog člana koji je očigledno želeo da mu se vrati novac jer mu se dvogled možda ne sviđa. Ja sam na kraju ipak pristao da mu vratim novac i da mi pošalje dvogled što dokazuje nša prepiska ali on mi je ipak dao negativnu ocenu. Nikada ovo nisam doživeo i zato ja upozoravam sve članove kp-a da izbegavaju trgovinu sa ovim čovekom da nebi prošli kao ja. Žao mi je što sam dobio negativnu ocenu ali se nadam da će mi KP pomoći da je skinem jer sam sigurno u pravu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.