TSS

Sremska Mitrovica

Član od: 26.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Merni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati za saradnju. Naručuje paket i odbija da primi pošiljku. Trebalo mi je da bude nauk što ima vec dve negativne, pa evo i treća da ljudi znaju o kakvoj se osobi radi.
Hvala, veoma pametno od tebe, zamisli da si me kontaktirao i proverio da li je do mene ili kurira. Prvo se proveri ili kontaktira kupac pa vidiš jel sam odbio ili je do kurira. Paket nije niko odbio da primi nego ga je kurir greškom vratio, nazoveš kurira i proveriš ili mene. Platim ti i poštarinu i paket a ne ti si pametan pa si dao negativnu a nemaš pojma da nije do mene. Veoma lepo.

Mama i beba > Kreveci i kolevke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja ne znam da li ce se nekad ovaj narod opametiti i shvatiti da nije sve u novcu! ! A takodje ne znam ni da li ce se kupci takodje opametiti i ne uzimati nista od osoba sa negativnim ocenama! ! Lepo ljudski pitam da li je predmet kao sto je i opisan gospodja mi kaze jeste. Predmet stigao isflekan a pise kao nov na sta mi doticna odgovara pa mozete ga oprati u masini posto se pere! ! Fali jedan deo bez kojeg je kolevka neupotrebljiva a gospodja mi na to kaze pa mozda ispalo kuriru, pa da mi je mozak ispao pa ajde i da poverujem u to! Kazem da zelim da vratim predmet a gospodja mi kaze ne treba mi nekompletan predmet! ! Kako ste taj novac zaradili na moju muku tako ga Dabogda i trosili! ! 11000dinara su nista u odnosu na to kakav ste greg pocinili prema nekom novorodjenčetu kome je ovo trebalo da bude poklon!
Poštovani, Kupili ste polovnu stvar koja je korišćena, ne novu kako I stoji u opisu oglasa koji ste kasnije zanemarili. Ako nesto fali ili je u pakovanju ili je kuriru ispalo. Kolevka je bila kompletna i kupljena je nova i plaćena tri puta te cene. Ako ste hteli novu ne korišćenu trebali ste kupiti novu. Nije oštećena nigde jer je bukvalno korišćena 2 meseca kod nas. Zao mi je sto mislite da ste obmanuti na bilo koji način. Pozitivne ocene govore da se ne bavimo prodajom ili obmanom.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

na displeju ima zutih mrlja na beloj pozadini
Pozdrav, prodat je polovan telefon bez ostecenja, sa prethodno poslatim slikama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.