Tunel Jeftinoce 0677347725

Beograd

Član od: 14.10.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kamera od starta nije radila, zamenjena sa drugom koja je radila mesec dana i pocela da blinka. Neljubazna gospodja mi je rekla da je adapter neuspravanbi poslala novi gde sam postarinu platio 600 din a poslala totalno pogresan adapter! Na poruke vise nisu odgovarali a kada sam ih pozvao ista neljubazna gospodja mi je rekla da garancija ne vazi i da ne mogu "stalno" da reklamiram kameru! To sto mi je poslala pogresan adapter nije ni komentarisala! Prodavci nekorektni i za izbegavanje! !! !! !! !!

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Narucio sam 2 wi-fi kamere , stigle sutra dan jedna nova druga polovna sa vidljivim znakovima ostecenja, kamere ne ispunjavaju opis kvaliteta iz oglasa, osoba na telefonu neljubazna i drcna odbija vracanje novca i paketa.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam kameru i lepo pitao da li salje slike na telefon preko mms ili na meil , receno mi je da salje jer je nemoguce da ne salje cemu onda sluzi to je bio odgovor , ja pozovem i drugi put u roku od 10min i pitam lepo , salje li slike , kaze salje . Reko dobro posaljite . Kamera stize uopste nema ulaz sa sim karticu niti ima opciju slanja na telefon vec u kameru se ubaca sd kartica i ona tu cuva slike . Zatim zovem da vratim kameru , gospodja mi odgovara da nisam jedini vec da ima mnogo musterija i da ne moze da postigne sve , kaze mi da joj posaljem sms poruku kakav problem imam , ja joj poslao i vise nikakav odgovor nisam dobio . Totalno su nekorektni i predlazem vam da nikavu saradnju nemate sa ovim clanom .
Poštovani. Desavaju se greske u komunikaciji. Molim Vas javite se i bice vam vracen novac za uredjaj. Hvala vam

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata neispravna lampa. Traze da se ispoštuju komplikovane procedure za vraćanje, plus prebacuju odgovornost na bex kurirsku službu Ne preporučujem kupovinu od ovog prodavca.
na dusu KP administracije. Kao da ne citaju prepisku izmedju clanova. Ponudjeno mu je nekoliko opcija resavanja problema, ali mu je sve KOMPLIKOVANO.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.