slika
1 od 1

Sobna digitalna antena za TV DVB-T2

1.600 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
379
1
pre 14 dana
Odgovara na 0% poruka.
Alati Za Sve
Član od 15.04.2009.
kp izlog

Sobna digitalna antena za TV DVB-T2

Nova tehnologija digitalne sobne antene za prijem TV signala. Vrši izuzetan prijem TV kanala sa čistom slikom.

 

Koje ćete kanale uhvatiti najviše zavisi od lokacije i pozicije vaše kuće, ali ćete svakako biti iznenađeni brojem kanala i čistinom slike. U najvećem delu Srbije tu je oko 15 osnovnih kanala a u nekim delovima Srbije ima čak i do 30 kanala.

 

U svakom slučaju, jednom kupite antenu i zauvek gledate besplatno. Nikome ništa ne plaćate mesečno, tako da se zaista isplati.

 

Ko ima kablovsku, kad proba ovu antenu, obično mu nije dobro kad pomisli koliko para mesečno daje bespotrebno jer te kanale koji se u Srbiji najviše gledaju može gledati besplatno putem ove antene.

 

Povezuje se jednostavno kao i svaka druga antena, priključivanjem u antenski ulaz na Tv-u. Napaja se putem USB priključka koji možete priključiti u sam Tv ako ima USB ili ako nema onda u bilo koji punjač za mobilni telefon. Antena je tanka i samolepljiva, dužina kabla je oko 3m tako da je lako možete zalepiti na zid ili na staklo prozora.

 


---------------------------------Ukoliko zelite da porucite-------------------
Posaljite poruku preko SMS PORUKE, VIBER
1 Ime i prezime
2 Ulica i broj
3 Mesto i postanski broj
4 Broj telefona za kontakt

ID Oglasa: #151379887
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.