slika
1 od 1

Blu ray player 4k panasonic + 100 dvd original filmova

125 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
35
1
pre 12 dana
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ns Shop
Član od 02.10.2013.
Svi oglasi
Ispravan uredjaj, ide daljinski upravljac
Uz to poklon 100 dvd filmova na engleskom

Novi uredjaji su 4 puta skuplji, samo pogledajte ostale oglase

Репродукују лепе успомене на велики екран

4К умрежавање (репродукција 4К Jpeg снимака, репродукција 4К видео-снимака)

Уживајте у успоменама на величанствена путовања или у драгоценим сликама породице и пријатеља које сте снимили фотоапаратом или видео-камером на екрану Ultra HD телевизора. Можете репродуковати 4К видео-снимке у МP4 и JPEG податке можете репродуковати у 4К резолуцији како бисте поновно проживели све предивне тренутке.

Доживите невероватне 4К слике

Вишеструка HDR подршка

Panasonic Ultra HD Blu-ray репродуктори подржавају вишеструке HDR формате, попут HDR10, који је стандардни HDR формат за филмове, и UHD Blu-ray дискове. Однедавно подржавају и HDR репродукцију динамичких метаподатака HDR10+TM*1, стандарда следеће генерације. А компатибилни су и са Hybrid Log-Gamma. Синергијски ефекат постигнут помоћу оригиналних висококвалитетних технологија слике компаније Panasonic омогућава још прецизнији приказ слике.

Доживите квалитет студијског звука

Репродукција звука високе резолуције

Овај модел је осмишљен за репродукцију звука високе резолуције. Поред конвенционалних формата WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF, музичке датотеке DSD (5,6 MHz/2,8 MHz/11,2 MHz) и ALAC се такође могу репродуковати. Једноставно се повежите са својим кућним аудио-системом како бисте уживали у изворима музике који су еквивалентни квалитету студијског звука.


Импресивно
Ultra HD искуство

Репродукција у Ultra HD квалитету

Подржан је Ultra HD Blu-ray, стандард Blu-ray дискова следеће генерације. Јединствена, висококвалитетна технологија компаније Panasonic доноси више природних текстура у задивљујућој резолуцији од 4К. Живахне боје и високи контраст репродукују много живахнији амбијент за искуство гледања код куц́е као никад раније.
ID Oglasa: #166141260
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.