slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Air Mouse G20BTS sa Žiroskopom, Daljinski za TV, 2.4GHz

2.099 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
3.421
52
pre 2 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 30.04.2014.

G20BTS Plus 2.4G Bežični Air Mouse sa Žiroskopom, Daljinski upravljač sa pozadinskim osvetljenjem za Android TV BOX

 

Dva režima, Bluetooth kompatibilan režim i 2.4G režim radio frekvencije. Kada se koristi za MECOOL KM6, KM3, KM2, KM1 i druge Android 10 ATV kućišta, nema potrebe za priključivanjem USB prijemnika, glasovna pretraga, žiroskop, daljinski upravljač i druge funkcije mogu se postići preko kompatibilnog Bluetooth-a. Ali za druge Android set-top boksove koji nisu ATV sistemi, glasovna pretraga se ne može izvršiti u režimu kompatibilnom sa Bluetooth-om, a jedini način je da se priključi USB prijemnik.

Karakteristike:

  1. Ovaj proizvod je nadograđena verzija G20 pro i podržava 2.4G režim i Bluetooth kompatibilan režim. USB prijemnik je podrazumevano povezan u 2.4G režimu. Da biste koristili režim kompatibilan sa Bluetooth-om, isključite USB prijemnik.
  2. Podržava Google Voice asistent, ali u Bluetooth kompatibilnom režimu, glasovna funkcija može da podrži samo uređaje ATV sistema; U 2.4G režimu, glasovna funkcija može da podrži većinu Android uređaja koji podržavaju Google Voice.
  3. Zbog velikog broja Bluetooth kompatibilnih modula koje koriste različiti uređaji, Bluetooth kompatibilni režim možda neće biti kompatibilan sa nekim uređajima.

Specifikacija:

  • Način prenosa: 2.4G RF bežični (Wireless)
  • Senzor: 6-osni žiroskop
  • Broj tastera: 30
  • Domet: >10m
  • Tip baterije: AAA*2 (nije uključena)
  • Materijal: ABS plastika + silikon
  • Veličina proizvoda: 160 * 42 * 18 mm
ID Oglasa: #85381026
Informacije
⭐️⭐️ Pogledajte i ostale moje oglase (Klik na kpizlog) ⭐️⭐️

Moze kontakt i preko KP Poruka, SMS-a i Whatsapp-a

☎ 0644858157

Mogućnost slanja preko CC pošiljke (jeftinije slanje malo duži rok dostave)

⭐️ 100% bezbedna online kupovina. Hiljade zadovoljnih kupaca su dokaz poštenog poslovanja, kvaliteta i komunikacije sa kupcima. Obraz nema cenu ! ! ⭐️
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.