slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bežični HDMI Adapter

2.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

U eri digitalne revolucije, bežični HDMI adapter se ističe kao neizostavan element moderne multimedijalne opreme. Ovaj inovativni uređaj transformiše način na koji povezujemo naše uređaje, pružajući neuporedivu udobnost i fleksibilnost. Napredne Karakteristike: Jednostavna Instalacija: Instalacija ovog adaptera je brza i jednostavna. Nema više mučenja sa zapetljanim kablovima i nepreglednim neredom. Par klikova i vaš uređaj je spreman za upotrebu. Svestrana Kompatibilnost: Nezavisno od toga da li koristite pametni telefon, tablet, laptop ili neki drugi HDMI podržani uređaj, ovaj adapter će savršeno funkcionisati sa svim. Kvalitet Slike bez Kompromisa: Uživajte u kristalno čistoj HD slici. Bez obzira na udaljenost, kvalitet prenosa ostaje nepromenjen. Impresivan Domet: Fleksibilnost postavljanja vaših uređaja je sada neograničena zahvaljujući dometu koji ovaj adapter nudi. Elegancija i Minimalizam: Njegov dizajn je takav da se lako uklapa u svaki prostor, doprinoseći estetici bez narušavanja funkcionalnosti. Bežični HDMI adapter otvara nova vrata u svetu multimedije. Idealno je rešenje za strimovanje filmova, igranje igara, deljenje sadržaja ili poslovne prezentacije. Ovaj uređaj olakšava povezivanje bez muke i čini iskustvo gledanja sadržaja nezaboravnim. Ovo je savršen izbor za one koji teže ka inovacijama i tehnološkom napretku. Sada možete da zaboravite na ograničenja koja nameću kablovi. Ovaj adapter je ključ za ulazak u svet gde je sve povezano, a sve je moguće. Ne dopustite da vas ograničavaju tradicionalni načini povezivanja. Odlučite se za bežično, odlučite se za slobodu. Ovaj bežični HDMI adapter je više od uređaja; to je iskustvo koje transformiše vaš dom ili radno mesto u visokotehnološki prostor.

ID Oglasa: #165868142
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.