slika
1 od 1

Samsung Frame 65 Vg Scfa65bebxc Modern

7.990 din

Boljevac
Novo
133
2
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Overnight
Član od 16.04.2018.
kp izlog

SAMSUNG FRAME 65 VG-SCFA65BEBXC MODERN Bež - Prilagodljivi okvir Odaberite savršeni okvir za svoj dom. Dizajniran da nalikuje modernom okviru za sliku, The Frame se neprimetno stapa s bilo kojim dekorom sobe. Brza i jednostavna instalacija Promenite izgled okvira kako biste upotpunili vaše raspoloženje. Okviri se magnetno pričvršćuju na standardni metalni okvir, pa ih je lako zameniti kad god poželite promenu. Razne opcije boja Odaberite između više opcija boja koje odgovaraju vašem stilu i domu. Odaberite okvir koji je u skladu s vašim ukusom, prostorom ili jednostavno prikazanim umetničkim delom. U skladu s vašim domom Ulepšajte svoj dom okvirom koji nadopunjuje uređenje sobe. Neka Frame bude centralni deo sobe ili ga pustite da se stopi u skladu s enterijerom. Jednostavan, elegantan dizajn Prilagodljivi okvir okvira Frame tajna je enterijerskog sklada. Svaka prilagodljiva maska dodaje elegantan završni dodir bilo kojem životnom prostoru. Samo odaberite završnu obradu koja najbolje odgovara vašoj umetnosti, stilu ili domu.


SAMSUNG FRAME 65 VG-SCFA65BEBXC MODERN Bež - Prilagodljivi okvir, dizajniran da nalikuje modernom okviru za sliku, brza i jednostavna instalacija

Garancija: 24 meseci.

Pogledajte nas kp izlog.  
Sve proizvode saljemo na celoj tertoriji Srbije.
Rok isporuke od 24 do 72 sata.
Uz svaki kupljeni proizvod se dobija fiskalni isecak i gotovinski racun.
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
09 - 17 h

ID Oglasa: #139183454
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.