slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

HDMI 8k primewire kabal sa pojacivacem

25 €

Užice
Kao novo - nekorišćeno
97
8
pre 13 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Amazon
Član od 01.08.2022.
Svi oglasi
HDMI 2M POZLACENI 4K kabal za buducnost. Primewire  8k HDMI kabal za budućnosti u skladu sa modernom HDMI 2.1 specifikacijom prenosi slike i zVukove u odličnom kvalitetu posebno atraktivan za 4k i 8k televizori i za 4k igre
 podrška za 8k 30 herca bez (DSC) i do 120 herca sa DSC. propustni opseg do 48 gbit/s. . . . Trostruka zaštita kabla. . . . . .
Za ovaj kabal koga zanima moze da iscita na internetu jer je jako kvalitetan kabal i dosta o njemu pise. . . . . . . Da ja ne duzim mnogo. . . . . Sada o pojacivacu koji ide u kompletu. . . . . .  
Pojačajte HDMI signal brzo i lako univerzalno za sve HDMI kablove do 35 m dužine podržava 4k UHD 2160 p 30 herca, full HD 1085 p 60 herca kompatibilan sa svim HD I dolby zvučni formati
Veze : : : : : : : : 1k HDMI utičnica na 1k HDMI utičnica standardizovane i savršeno postavljene veze pozlaćeni kontakti za prvoklasni prenos signala kompatibilan sa svim standardnim HDMI kablovima.
Raznolikost primena optimalno pojačanje HDMI signala skoro nemoguće smetnje signala šum ili izobličenja u Niskom izlaznom HDMI signalu optimalno pojačanje za kristalno čist prenos slike i prenos zvuka proširenje udaljenosti HDMI na 4k 30 herca do 18 M HDMI proširenje udaljenosti na 1080 p 60 herca do 35 m. . . . .
Kompatibilno pogodno za HDMI veze sa uređajima kao što su TV LCD LED oled plazma Theft monitor bimer računar laptop blu-ray player konzola za igre itd Povežite postojeći HDMI kablove brzo jednostavno sa HDMI repetitorom. . . . . . MNOGO MOZW DA SE PISE O OVOM KOMPLETNOM UREDJAJU, KOGA ZANIMA MOZE SVE DA PROCITA NA GOOGLE
Pogledajte i ostale moje oglase 
ID Oglasa: #145680237
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.