slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bose Smart Ultra Soundbar

109.990 din

Novi Sad
Novo
273
3
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

AKCIJA 

STARA CENA 126000

Fiskalni racun garancija 2 god!

 

Pun snage za potpunu okruženost zvukom

Podržava Dolby Atmos Bose TrueSpace tehnologija

A. I. Dialogue mod za jasne dijaloge

Kontrola preko Bose Music aplikacije Wi-Fi, Bluetooth AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect

 

Opis

 

Upoznajte najbolji Bose saundbar koji je tu da vas potpuno uroni u srce svakog vašeg omiljenog sadržaja. Bose Smart Ultra Soundbar sa Dolby Atmos i Bose TrueSpace tehnologijom razdvaja instrumente, dijaloge i efekte i smešta ih na različite delove prostorije za zaista imersivan prostorni audio doživljaj kakav nikada ranije niste čuli. Imate problema da čujete šta vaši omiljeni glumci govore? A. I. Dialogue mod, režim za dijaloge, automatski balansira glas i surround zvuk za izuzetnu vokalnu jasnoću.

Plus, dva usmerena dipolna zvučnika rade zajedno sa Bose tehnologijama kako bi stvorili osećaj da je vaš prostor ispunjen zvukom sa svih strana – čak i odozgo. Privatno slušanje ili za žurku Sa Bose SimpleSync, uparite svoj Bose Smart Ultra Soundbar sa odabranim Bose slušalicama za privatno slušanje. Ili grupišite saundbar sa drugim Bose Bluetooth zvučnicima za neprekidno audio iskustvo u celoj kući.

 

Kontrola Na dlanu. Pomoću Bose Music aplikacije možete podesiti svoj saundbar, izabrati svog glasovnog asistenta i podesiti Voice4Video. Sa Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect i Chromecast, možete bežično strimovati sve što volite, na način koji želite. ADAPTiQ kalibracija ADAPTiQ optimizuje zvuk vašeg sistema za akustiku vaše sobe. Proces kalibracije meri karakteristike vaše sobe i prilagođava zvuk vašeg sistema prema tome. Aplikacija Bose Music Bluetooth verzija v5

Boja Arctic White, Black

Brend Bose

Daljinski upravljač Da

Dimenzije 1045 x 58 x 107 mm

Dodatno ADAPTiQ slušalice, HDMI eARC kabl, optički kabl

Masa 5,75 kg

Podržani formati Dolby Atmos, Dolby Audio Povezivanje AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast, Spotify Connect, Wi-Fi

Specifičnosti A. I. Dialogue mod, ADAPTiQ kalibracija, glasovni asistent, SimpleSync connectivity, TrueSpace tehnologija, Voice4Video tehnologija

Tip Soundbar

Ulazi Bass Module connection, HDMI eARC, optički 

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

ID Oglasa: #158529583
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.