slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bose SoundTouch 300 + Acoustimass 300 wireless bass modul

750 €

Vranje
Korišćeno
Dostupno odmah
413
5
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srlep
Član od 05.02.2017.
Soundbar zvučnik iz nove Bose SoundTouch 300 serije, vrhunskog zvuka i savremenih funkcija.

I

Bose Acoustimass 300 wireless bass modul
Žuta lampica kad je u stendbaj modulu i bela kada se uključi soundbar.
Bez bilo kakvih oštećenja.


Izrađen od premijum materija poput kaljenog stakla za moderan i elegantan dizajn.

Ugrađena Bluetooth i Wi-Fi konekcija za strimovanje muzike i kontrolu putem besplatne aplikacije.

Bose SoundTouch 300 soundbar zvučnik95.990 din Bose SoundTouch 300 soundbar zvučnikSoundbar zvučnik iz nove Bose SoundTouch 300 serije, vrhunskog zvuka i savremenih funkcija. Izrađen od premijum materija poput kaljenog stakla za moderan i elegantan dizajn. Ugrađena Bluetooth i Wi-Fi konekcija za strimovanje muzike i kontrolu putem besplatne aplikacije. Opis proizvodaNabolji Bose soundbar zvučnik, za one koji žele najbolji zvuk. Većina soundbar zvučnike vidi kao uobičajeno rešenje za kućni bioskop u skučenom prostoru. Međutim Bose ne cilja na uobičajene stvari. SoundTouch 300 soundbar pruža najbolje perfomanse do sada, sa prostranim i bogatim zvukom koji prevazilazi sve druge soundbar zvučnike njegove veličine. Svaki centimetar dostupnog prostora je iskorišćen za savremene tehnologije sa ciljem da pruži najbolji zvuk za bilo koji sadržaj koji slušate ili gledate. Od namenski konstruisanih zvučnih drajvera, do pratećih QuietPort i PhaseGuide tehnologija, ovaj soundbar pruža vrhunsko audio iskustvo sa osećajem da isto dolazi iz mnogo više od jednog zvučnika. Vrhunski zvuk prati i podjednako dobar dizajn, pa SoundTouch 300 ima ultra tanak kabinet koji kombinuje premijum materijale za moderan i luksuzan izgled. Sa gornje strane zvučnika je postavljeno kaljeno staklo, dok su prednji zvučnici zaštićeni metalnom rešetkom koja se obavija oko zvučnika za minimalistički izgled. Manje truda, više muzike - sa SoundTouch 300 zvučnikom možete uživati u dobrom zvuku bez brige koja tehnologija je najbolja. Opremljen je Bluetooth konekcijom za direktno povezivanje mobilnih telefona i tableta, kao i Wi-Fi konekcijom za napredne opcije poput strimovanja muzike iz mreže i sa interneta. Obzirom da sadrži SoundTouch tehnologiju, može se povezati direktno na popularne online muzičke servise kao što su Spotify, Deezer, internet radio i mnogi drugi, a SoundTouch takođe omogućava i laku kontrolu kroz besplatnu aplikaciju za pametne telefone, uključujući mogućnost definisanje omiljenih plejlisti i stanica za brzi pristup. Još jedna prednost SoundTouch tehnologije je i mogućnost bežičnog povezivanja sa drugim SoundTouch zvučnicima za stvaranje multiroom ozvučenja. Ukoliko poželite nešto više od samo soundbar zvučnika, možete i dodatno nadograditi sistem. Na zvučnik se može povezati bežični Acoustimass 300 bass modul za dublji i glasniji bas, kao i bežični Virtually Invisible 300 surround zvučnici za zadnjekanale čime se stvara pravi 5.1 sistem.

Donešen iz Nemačke prilikom transporta puklo staklo  ja sam zamenio ali je stavljeno obično. Predhodno je imalo samo estetski doživljaj, može se na slikama videti da je 99% odrađeno dobro. Sve u funkciji. Zamenski daljinski.

  • Glavne karakteristike: Soundbar zvučnik sa Bose SoundTouch tehnologijom
  • Ugrađena Bluetooth i Wi-Fi konekcija
  • Besplatna aplikacija za kontrolu putem pametnih telefona i tableta
  • HDMI izlaz (sa ARC-om), HDMI ulaz i digitalni optički ulaz za povezivanje sa savremenim televizorima i plejerima
  • Podržava 4K UltraHD rezoluciju i Dolby/DTS audio formate
  • ADAPTiQ automatska kalibracija zvuka prema prostoriji
  • Dimenzije: 977 x 57 x 107mm, 4.7kg

  • Bose Acoustimass 300 wireless bass modul
  • Bez bilo kakvih oštećenja.
ID Oglasa: #163398107
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.