slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

DALI Katch ONE

89.880 din

Novi Sad
Novo
427
5
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog
Najniže cene Dali-ja u svetu promocija brenda!

Višestruko nagradjivan DALI soundbar koji radi bez podške vufera.

DALI KATCH ONE kombinuje vrhunsku reprodukciju zvuka sa svježim privlačnim izgledom. Doživite filmove, muziku i igre kao da ih nikada pre niste čuli. Podignite svoju kućnu zabavu na novi nivo sa DALI KATCH ONE.

KATCH ONE sadrži ne manje od 10 ugrađenih zvučnika, savršeno usklađenih sa snažnim pojačalom od 4x 50 W, osiguravajući da filmski zvučni zapisi i dijalozi budu uvijek izvanredno dinamični i jasni, a muzika lepo uravnotežena.

Četiri velika pasivna drajvera rade u skladu s četiri aktivna woofera kako bi pružili iznenađujuće bas performanse za savršeno filmsko iskustvo. Pružaju veliki zvučni pritisk čak i u većim dnevnim sobama. Ako soba zahteva još veće performanse basova, subwoofer se može dodati.

S tweeter-ima mekane kupole koji održavaju zvuk čistim i detaljnim, četiri velika pasivna driver-a rade pored četiri aktivna woofer-a da izruče bass koji je zategnut, snažan i precizan, a sve zajedno u kombinaciji da se pruži perfektan audio doživljaj.

Elegantan i jednostavan za ugradnju, DALI KATCH ONE dolazi sa svim ulazima koji vam trebaju, uključujući HDI, 2x Optički, analogni, te Bloetooth (AAC i aptX).

TVITER Visokotonski zvučnik s vrlo laganom težinom od 21 mm izuzetno je kompaktan, ali zadržava veliku membransku površinu, što omogućava da će doprijeti duboko do područja srednjeg frekvencijskog područja bez prekida ili ispadanja. Snažni neodimijski magnet pruža veliku snagu i visoku osjetljivost. Mekani visokotonac, donosi tako detalje, tačnost i brzinu na visokim frekvencijama.

WOOFER Korištenjem posebno dizajnirane šasije, obrnute membrane i posebnog paukovog vešanja stvorili smo plitki niskotonac s istim maksimalnim odstupanjem kao i tradicionalni niskotonac slične veličine. Svaki milimetar stečen unutarašnjom dubinom pretvara se u istinsku reprodukciju niskih frekvencija, dopuštajući wooferu da generiše bas uz što manje pomoći DSP-a.

Kako se televizori povećavaju, prostor za kvalitetne audio sisteme postaje još manji. Uz tanke profile u modi, audio uredjaji su prvi koje trpe. Za gledaoce koji zahtijevaju da njihov TV zvuk bude jednako oštar kao i slika, DALI je stvorio KATCH ONE. Elegantna celokupna zvučna traka na jednom mjestu koja nadograđuje celo TV iskustvo dodavanjem ozbiljnog zvuka kojeg kod televizora skoro i nema.

Dizajniran za poboljšanje TV zvuka, ali dizajniran za poboljšanje muzike iz bilo kojeg izvora, DALI KATCH ONE ima snagu da se ponaša kao vaš glavni audio sitem. Besprekorne audio svedoči o gotovo četiri decenije dugom iskustvu firme DALI u vrhunskoj Hi-Fi produkciji, usressredjenoj na stvaranje najprirodnijih zvučnika na tržištu, ponovno stvaranje muzike baš onako kako je umetnik zamišljao.


Važan deo vizualnog dizajna su tri stilska rješenja za montažu koja osiguravaju da KATCH ONE ima izgled za sve. Svojim elegantnim, kompaktnim dizajnom, zidna kožna traka uistinu dovršava izgled i utisak za KATCH ONE. Ovo rješenje elegantno skriva kablove koji prolaze od televizora do KATCH ONE

Ako nema dovoljno prostora, nosač za ključanicu na zadnjoj strani KATCH ONE savršeno je rešenje. Postavljanje KATCH ONE-a na policu ili na vrh namještaja također je moguće uz upotrebu isporučenih nogu od pravog drveta. Ta se stopala podudaraju s ukupnim izgledom i osjećajem KATCH ONE-a i služe za odvajanje KATCH ONE-a od površine, čime se ograničavaju neželjene vibracije i podiže KATCH ONE dajući mu lepši iz

DALI KATCH ONE SPECS

Product series KATCH Frequency Range (+/-3 dB) [Hz] 46 - 25,000

Maximum SPL [dB] 101

Crossover Frequency [Hz] 250 / 2500

Crossover Principle 2½ -way High frequency driver, Quantity 2 x 21 mm

High frequency driver, Diaphragm type Soft Textile Dome Low frequency driver, Quantity 4 x 3.5" Low frequency driver, Diaphragm type Aluminium Cone With Cloth Cap Low frequency passive driver, Quantity 4 x 4.5" Low frequency passive driver,

Diaphragm type Steel Cone Enclosure type Passive Radiators (4 pcs) Max. Amplifier Power Output [RMS watt] 4 x 50 Amplifier Type Fully digital Class-D amplifiers Connection Input HDMI ARC 2 x Optical (TosLink) 3.5 mm Mini Jack Connection

Output SUB Out

USB Charge Output (5V/1A) Wireless Input(s) Bluetooth™ 4.0 AAC &Apt-X Recommended Placement On-Wall Shelf or stand Centre / Soundbar Functions Auto Source Select Bluetooth™ Release Dual Sound Mode (Wide/Focus) Mute Power ON/OFF Standby (Auto Power) Off Source Select Volume Standby Power Consumption [W] <0,5 (Mains Adapter)

Dimensions With Base (HxWxD) [mm] 164 x 860 x 69

Dimensions (HxWxD) [mm] 148 x 860 x 69

Accessories Included Mains Cable (2.0 m) Remote Control Wall Bracket (Leather Mount) Wooden Feet Quick Start Guide

Weight [kg] 3.7

Uvoznik i distributer DALI zvučnika za Srbiju.
Danish Audiophile Loudspeaker Industries

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs
















ID Oglasa: #109609745
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.