slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Digitalni ram IPS 9 inča sa daljinskim upravljačem

99 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
46
2
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

PAKET ZA POKLON

BSIMB digitalni ram dolazi sa paketom spremnim za poklon. Savršen je poklon za bake i deke, mladence, daleke rođake ili samo za vas.

POZOVITE CELU PORODICU

BSIMB ramovi podržavaju vezu do 30 korisnika što vam omogućava da svi članovi porodice dele fotografije sa bilo kog mesta u svetu.

PODEŠAVANJA UŠTEDE ENERGIJE

Uključite senzor pokreta, kada nema nikoga, okvir se automatski isključuje. Ili možete da uključite režim spavanja i podesite tačno vreme kada želite da uključite/isključite okvir da biste uštedeli energiju.

IPS ekran izuzetno širokog ugla gledanja】 BSIMB digitalni ram za slike sa 9-inčnim IPS ekranom (1024 x 768 piksela) pruža živopisne slike pod izuzetno širokim uglom gledanja. Odnos širine i visine slike 4:3 može bolje da odgovara fotografijama snimljenim mobilnim telefonima. Okvir se može postaviti na sto ili montirati na zid u pejzažnom i portretnom položaju.

Easy Plug and Play】 Podesite svoj BSIMB digitalni okvir za nekoliko minuta, priključite okvir i umetnite mikro karticu/USB drajv (do 32 GB), vaše omiljene fotografije i video snimci će se odmah prikazati na okviru. Veoma je jednostavan za upotrebu, posebno pogodan za starije osobe. (Napomena: OTG kabl je uključen za povezivanje USB drajva i mikro USB slota na okviru. )

Senzor pokreta i automatsko rotiranje】Ugrađeni senzor pokreta uključuje i isključuje okvir ili možete podesiti „Sleep“ raspored da se okvir isključi kada nikoga nema kod kuće. Okvir može automatski da rotira fotografije kako bi odgovarao orijentaciji. Sa uključenim daljinskim upravljačem, možete podesiti okvir sa udaljenosti.

Multifunkcionalni i prilagođen korisniku】 BSIMB digitalni okvir je integrisan sa više osnovnih funkcija kao što su projekcije slajdova, muzički plejer, sat, kalendar, alarm, vreme. Možete prilagoditi postavke okvira prema vašim željama.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #160504648
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.