slika
slika
slika
1 od 3

Thirteen days Trinaest dana Kevin Costner Avanture Pinokija

290 din

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
45
2
pre 6 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dvaipometraknjigauraznimbojama
Član od 29.11.2012.
kp izlog
AD
13. oktobar 1962. godine američki špijunski avioni snimili su šokantne fotografije nad Kubom. Na njima se jasno videlo da su Sovjeti razmestili svoje interkontinentalne nuklearne rakete gotovo uz samu američku obalu.
Projektili mogu stići do SAD-a za samo nekoliko minuta i ubiti 80 miliona ljudi. Predsednik Džon Kenedii njegovi savetnici - njegov brat i tadašnji ministar pravosuđa Robert Kenedi kao i poseban savetnik u Beloj kući, Kenet O'Donel, na kog se Predsednik najviše oslanja, pokušavaju da izvrše pritisak na Moskvu da povuče svoje rakete kako bi se izbegao nuklearni rat.

Do 28. oktobra sledi 13 napetih dana - u istoriji poznatih kao razdoblje na rubu nuklearnog rata. Predsednik mora da pređe preko političkog minskog polja i izbegne treći svetski rat. . .

Uloge: Kevin Kostner, Brus Grinvud, Stiven Kulp, Dilan Bejker. . .

Režija: Rodžer Donaldson
ID Oglasa: #113003232
Informacije

Slanje postexpresom ili cc paketom ili kao preporučeno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.