slika
1 od 1

Nosač Za Lcd Tv 13Do 42 Max 20Kg

5.178 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

NOSAČ ZA LCD TV 13DO 42 MAX 20KG

ŠIFRA: SMA 416241

NOSAČ ZA LCD TV 13DO 42 MAX 20KG
Specifikacije:

  • Tip: Nosač za TV

  • Nosivost: 20kg

  • Boja: Crna

  • Materijal: Metal

  • Dimenzija: Ekran - 13"-42"

  • Masa: 2kg

  • Proizvođač: ARTEC HOME D. O. O.

  • Uvoznik: ARTEC HOME D. O. O.



Dobrodošli na OXO MARKET! Danas vam predstavljamo Nosač za LCD TV koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sa ovim nosačem, vaš televizor će biti sigurno montiran na zid, pružajući vam najbolji mogući doživljaj gledanja.


Kada je u pitanju sigurnost, Nosač za LCD TV je besprekoran. Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj nosač ima maksimalnu nosivost od 20kg. Bez obzira na veličinu vašeg televizora, možete biti sigurni da će on biti čvrsto i sigurno montiran na zid.


Ovaj nosač odgovara ekranima dimenzija od 13" do 42", pružajući vam fleksibilnost u izboru televizora. Bez obzira na veličinu ekrana, možete biti sigurni da će se nosač savršeno uklopiti i pružiti vam optimalan doživljaj gledanja.


Jedna od ključnih prednosti ovog nosača je mogućnost podešavanja udaljenosti televizora od zida. Sa rasponom od 5cm do 36cm, možete prilagoditi televizor tako da se savršeno uklapa u vašu sobu i pruža optimalan kut gledanja.


Kada sam imao priliku da testiram ovaj nosač, bio sam oduševljen njegovom jednostavnom instalacijom. Svi potrebni delovi i uputstva su uključeni u pakovanju, tako da ćete lako moći da ga montirate sami, bez potrebe za dodatnom pomoći.


Pored sigurnosti i jednostavne instalacije, treba pomenuti i elegantan dizajn ovog nosača. Crna boja se odlično uklapa u bilo koju sobu i daje joj moderan izgled. Vaš televizor će izgledati elegantno i stilizovano, bez ikakvih ometajućih elemenata.


U mom iskustvu, Nosač za LCD TV je pravi izbor za sve koji traže kvalitetan nosač za svoj televizor. Njegova sigurnost, fleksibilnost i jednostavnost instalacije su zaista impresivni. U kombinaciji sa modernim dizajnom, ovaj nosač će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe.


Da biste potvrdili moja iskustva, proverite recenzije drugih korisnika koji su već kupili ovaj proizvod. Na OXO MARKET-u, vam omogućavamo da pregledate korisnička mišljenja i uvjerite se u kvalitet ovog nosača.


Prednosti:

  • Visokokvalitetan metalni nosač za maksimalnu sigurnost vašeg televizora

  • Maksimalna nosivost od 20kg za širok spektar televizora

  • Podešavanje udaljenosti televizora od zida omogućava optimalan kut gledanja

  • Elegantan dizajn u crnoj boji se savršeno uklapa u bilo koju sobu



Ne propustite priliku da svoj televizor sigurno montirate na zid i uživate u vrhunskom doživljaju gledanja. Nabavite svoj Nosač za LCD TV već danas!




ID Oglasa: #161601579
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.