slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Laing Master S Steadicam

4.000 €

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
36
2
pre 2 dana
Marko online
Član od 07.02.2014.

Monitori, baterije, wave1 rider koji stoji ispod kamere i kamera ne idu uz rig u ponudi. : )

Prva slika je demostracija sleda prilikom jednog snimanja.

Odlican pocetnicki rig. Poenta ovog steadicama je da je potpuno ucinkovit sa laksim i tezim kamerama, nosi teret u rasponu 4 -23 kg.

Zaista radi i nosi se kao neki mnogo skuplji rig.

Naravno postoje brojni razlozi zasto je rig od 20-50 000 eura bolji ali za ovaj novac pruza vise nego sto ocekujete. Nije nista nalik glidecam-ovima ili "steadicam" rigovima namenjenim za aparate i laganije kamere.

 Za taj novac je prakticno nemoguce kupiti bilo sta drugo sto ce vas dovesti do toga da naucite da radite, radite i zaradite za ozbiljniji rig.

 Poznajem i druzim se sa ljudima koji su poceli na njemu i napravili cudo sa njime, ja sam ga kupio novog ali zbog zdravstvenih problema odustao sam od tog puta i zato ide na prodaju po dosta nizoj ceni od cene novog.

 

Steadicam je nov pre nekih 2 godine kostao 6200e da stigne u Srbiju, sa svim troskovima transporta i carinjenja. Ja sam ga koristio najvise u svrhe vezbanja u roku od nekih 6 meseci , zatim sam odustao. Stoji vise od godinu ipo dana.

 

Stojim na raspolaganju za sva pitanja, slanje slika i video materijala.  

 

Zbog mog posla najbolje je da prvi kontakt bude preko KP.

 

Hvala na izdvojenom vremenu.

ID Oglasa: #166192504
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.