slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Artlii Play 3 filmski projektor,Smart 5G WiFi Bluetooth Proj

110 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
52
2
pre 11 dana
Svetozar
Član od 29.01.2015.
Svi oglasi

【? Native 1080P, UHD podržava 4K】Kao najnoviji 5G ViFi bluetooth pametni projektor u 2022. Usvaja originalnu fizičku rezoluciju od 1920k1080 piksela, podržava 4K, ultra-visoku osvetljenost do 340ANSI i NT12%, koliko je visok NT12 bolja od uporedivih proizvoda, slika je jasnija i oštrija.
【? 2022 Smart Projector Android TV 10.0】Sa unapred instaliranim pametnim Android TV 10.0 sistemom i Google Plai prodavnicom u projektoru za filmove na otvorenom, možete da pristupate onlajn uslugama, da pretražujete Internet i da savršeno pokrećete aplikacije. beskrajna zabava, kao što su Netflik, Prime Video, IouTube
【? 5G ViFi Bluetooth pametni projektor】 Artlii Plai3 Smart projektor se može povezati sa više uređaja preko ViFi funkcije. Najnoviji 5G ViFi je više od 3 puta brži od prethodnih 2.4G ViFi, takođe preko Bluetooth funkcije, možete povezati Bluetooth slušalice, Bluetooth zvučnik, Soundbar.
【?HiFi zvuk i podrška AC-3】Artlii Plai3 pametni projektor zvučnik je prilično glasan i veoma zamenjuje kada gledate film. Čak i u relativno bučnom okruženju kao što je na otvorenom ili na zabavi, pametni projektor takođe podržava AC-3 format za gledanje zvuka visokog kvaliteta.
【?4D ± 45° Keistone korekcija i zumiranje slike】Sa 4D ± 45° korekcijom trapezoidnog kamena, koja podržava vertikalnu i horizontalnu korekciju slike, možete lako da dobijete ispravnu sliku. Takođe podržava 70%-100% zumiranje slike, što je korisno za podešavanje veličine slike kada se koristi u zatvorenom prostoru.

ID Oglasa: #164905758
Informacije

Mogućnost licnog preuzimanja u Novom Sadu.

Mogućnost isporuke na adresu putem brze pošte.

Za sva dodatna pitanja nam pisite ovde.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.