slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Ciaomar C9 PROJEKTOR 5G WiFi FullHD - podržava 4k 12000L

9.980 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
62
5
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

NAPOMENA - projektor je na Amazon. com 199$ bez prevoza, carine i PDV-a. Prodajem ga po fiksnoj ceni jer imam više komada.

 

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.  

 

5G WiFi Projector, Giaomar Bluetooth Projector 12000L, Native 1080P Full HD Projector 4K Supported, Movie Projector Support iOS/Android Sync Screen &Zoom and Win/PC/DVD/TV with Portable Bag

 

5G ViFi projektor, Giaomar Bluetooth projektor 12000L, Podržan 4K projektor sa punim HD rezolucijom od 1080P, podrška za filmski projektor iOS/Android ekran i zumiranje i Vin/PC/DVD/TV sa prenosivom torbom


Native 1080P Full HD, 4K projektor i 5.1 Bluetooth funkcija】Giaomar VIFI projektor je izvorni 1980*1080P, 12000L, 10000:1 odnos kontrasta, 16:9/4:3 odnos širine i visine, koji nudi konzistentnu jarku rezoluciju i sjajne boje gledanje brzih akcionih scena ili mirnih panoramskih snimaka. Sa 5.1 bluetooth funkcijom, možete uživati u vizuelnoj gozbi na širokom ekranu, postavljajući projektor fleksibilno bilo gde!
5G/2.4G Dual-Band ViFi &žičana veza 】ViFi bluetooth projektor je kompatibilan sa IOS/Android/Vin sistemima. Ultra-brzi 5G ViFi garantuje da nema zaostajanja tokom igranja igara na telefonu i gledanja IouTube-a, TikTok-a ili surfovanja, što vam obezbeđuje veću bežičnu brzinu, širi domet, glatkiji prenos od drugih samo 2,4G projektora sa jednim opsegom. Ovaj mini projektor podržava bežično preslikavanje ekrana i žičanu vezu. Ne brinite da nećete moći da koristite projektor kada je mreža loša.
300" veliki ekran i ugrađeni HiFi stereo zvučnici】Atmosfera kućnog bioskopa 1080p projektora 4k je 50-300" sa udaljenosti projekcije 5-22 stope. Bežični projektor ima ugrađene 3V dvostruke stereo zvučnike sa SRS zvučnim sistemom koji pruža sjajno slušno čulno iskustvo bez spoljnih zvučnika. Video projektori su opremljeni inovativnim sistemom hlađenja sa disperzijom toplote, kao i tehnologijom za suzbijanje buke koja smanjuje zvuk ventilatora za 30% od ostalih projektora.
Široka kompatibilnost i prenosiva torba za projektor 】Ovaj projektor na otvorenom opremljen HDMI/USB/AV/VGA kako bi zadovoljio vaše potrebe za slušalicama, laptopom, DVD plejerima, USB diskom, PS3, telefonom, itd. Plus prilagođavanje slike tako da odgovara vašem ekranu i Podešavanje sobe je jednostavno zahvaljujući mogućnostima vertikalnog pomeranja sočiva u fokusu Keistone. Namenska torba je pogodna za skladištenje, meka podstava unutar torbe je izdržljiva, pruža najviši nivo zaštite, osiguravajući netaknutu dodatnu opremu gde god da krenete.
Profesionalna tehnološka podrška i kupujte sa poverenjem】Ovo je zapanjujući projektor. Ako želite da ponovo stvorite atmosferu bioskopa u svojoj dnevnoj sobi ili dvorištu i nemate mnogo hiljada da potrošite, ovo je veoma dobro mesto za početak.

ID Oglasa: #165256589
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.