slika
1 od 1

EPSON eb-L530U

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

EB-L530U laserski projektor sa fiksnim objektivom sa osvetljenošću od 5200 lumena je odličan izbor za obrazovne, korporativne, komercijalne i turističke atrakcije.

Kao tržišni lider u 3LCD tehnologiji, Epson konstantno razvija svoje laserske projektore visokog osvetljenja sa još manjim i kompaktnijim rešenjima za projekciju. EB-L530U pruža još efikasnije, praktičnije i kreativnije aplikacije za projekciju za mnoge različite industrije.

Visoka osvetljenost, isplativa rešenja za projekciju

Sa još živopisnijom, svetlijom i efikasnijom projekcijom u čak i dobro osvetljenim okruženjima, EB-L530U pruža impresivnih 5.200 lumena osvetljenosti i VUKSGA Full HD po pristupačnoj ceni. To znači da korisnici mogu nadograditi na lasersku snagu i pouzdanost bez dodatnih troškova uz smanjenu potrošnju energije. Poseduje podršku za 4K ulaz, tehnologiju za poboljšanje detalja, tehnologiju mešanja ivica i širok spektar pomeranja sočiva za izazovna okruženja primene. EB-L530U može da projektuje slike do 500 inča bez žrtvovanja jasnih i živopisnih detalja.

Napredno povezivanje

Ovo rešenje za projekciju nudi nekoliko različitih rešenja za povezivanje, omogućavajući vam da projektujete više izvora istovremeno i bežično. Mogućnosti povezivanja EB-L530U za budućnost uključuju podršku HDMI i HDBaseT 4K signala, bežičnu sigurnost od 5 GHz, poboljšani Miracast, ugrađeni medijski plejer i podršku za Epson ELPVP10 bežični sistem za prezentaciju.

 

ID Oglasa: #149419698
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.