slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

EPSON EF-12 crni

1.040 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milica
Član od 17.09.2015.
Svi oglasi
  • EPSON EF-12 crni

 

 

Elegantan i sofisticiran stil ovog projektora lako bi vas mogao odvratiti od impresivnog spektra funkcija. Premještanje iz sobe u sobu i projekti gotovo je trenutno i u bilo kojem smjeru. Uz pametna rješenja i zvuk tvrtke YAMAHA savršeno je rješenje za vizualno povezan dom. Slike izgledaju sjajnije i živopisnije zahvaljujući Epsonovoj 3CLD tehnologiji.

Moderan, mini laserski projektor
Ovaj kompaktni projektor može se projicirati u bilo kojem smjeru - na zid, plafon ili pod. To je bakarna maska, a ugrađeni Yamahin zvučnik natjerat će vas da ga izostavite na zaslonu da ga svi vide.

Veće je bolje
Stvorite iskustvo velikog ekrana gdje god želite s impresivnim 150-inčnim ekranom. Sa Epsonovim jednako visokim izlazom bijele i svjetlosti u boji slike su jasne, oštre i sadržaj oživljen.

Pametna kućna zabava
Android TV nudi hiljade filmova, emisija i igara s Google Playa, You Tubea i drugih omiljenih aplikacija¹ . Pomoću Google Asistenta² možete brzo pristupiti zabavi, dobiti odgovore i kontrolirati uređaje oko kuće. Sa ugrađenim Chromecastom ™ možete prebaciti omiljene aplikacije za zabavu sa Android TM i iOS uređaja, Mac ili Windows računara ili Chromebooka na fleksibilno rešenje za prikaz³ .

Dugotrajno rješenje
Dugotrajni laserski izvor svjetlosti pružit će manju potrošnju energije, a moći ćete uživati ​​u kućnoj zabavi i do 10 godina⁴.

Kvalitetne, oštre slike
Ovaj snažni, ali pristupačni mini laserski projektor pruža izuzetno svijetle, ali živopisne slike s jasnim detaljima. Koeficijent kontrasta od 2.500.000: 1 takođe daje jasno definisane senke i duboke crne boje. Epsonova 3LCD tehnologija znači da projektori imaju do tri puta svjetlije boje od uporedivih DLP projektora sa 1 čipom⁵.

 

 

  • Dugogodisnji rad prodaje televizora
  • puno zadovoljnih kupaca i preporuka istih!
  • Velika posvecenost poslu, ozbiljnost i odgovornost
  • Potpuno novo fabricki zapakovano
  • Garancija na kupljeni prozvod
  • Dostava u roku 3 - 8 dana
  • Uvoz iz Evropske Unije
  • Mogucnost porucivanja i sve ostale razne tehnike
  • Pre kupovine proveriti dostupnost i cenu


Kontakt :   Poruka preko KP ili
                063 / 876 - 23 -27  SMS Viber Poziv

 

 

 

ID Oglasa: #147941708
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.