slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Galaxy Astronaut projektor

2.299 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
72
3
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
Sa funkcijom Bluetooth zvučnika] --U poređenju sa starim stilom, dodajemo funkciju bluetooth zvučnika ovog stila, možete ga povezati sa svojim telefonom da biste puštali muziku.
[Astronaut Nebula Star Projector] --Ovo noćno svetlo projektora zvezda ima mnogo boja nubule, zvezde i meseca. Projektujte ga na zid ili plafon svoje sobe i doneće vam galaksiju, stvarajući mirnu i opuštajuću atmosferu. Odlično ambijentalno svetlo za filmske večeri, izlaske ili igre.
[Ugao projekcije podesiv] -- Zvezdani projektor noćnog svetla magline je dizajniran da izgleda kao astronaut, a glava astronauta je magnetno povezana sa telom, što je pogodno za podešavanje ugla projekcije magline.
[Daljinski upravljač i tajmer] -- Možete da koristite daljinski upravljač za podešavanje šablona, osvetljenosti i brzine rotacije da biste prilagodili efekat projekcije koji vam se sviđa. Obrasci zvezda ili maglina mogu se koristiti istovremeno ili odvojeno. Osim toga, možete podesiti tajmer, u kom slučaju će se projektor sa led zvezda noćnim svetlom automatski isključiti nakon što zaspite pod zvezdanim nebom.
[ Pogodno za mnoge prilike] -- Projektor sazvežđa zvezda na plafonu može se koristiti u dnevnoj sobi, kućnom bioskopu, sobi za igre, spavaćoj sobi pruža hladnu atmosferu za večernje sastanke, igre, filmske večeri, zabave ili se može koristiti kao noćno svetlo za pratnju deca kada odu na spavanje.
Neverovatan poklon za decu i odrasle] - Ako ne
Znajte šta da poklonite svojoj porodici ili prijateljima, ovaj projektor za astronautsko noćno svetlo je idealna opcija za poklon za praznike (Božić, Dan zaljubljenih, rođendani, itd. )
Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 400din BEZ OBZIRA NA NARUČENU KOLIČINU I TEŽINU ARTIKLA! ! ! ! ! (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) vašu robu preuzmite    __________________LIČNO__________________
na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !   
Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 i 063/1196467 
Ukoliko želite nešto da poručite:                  
Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:   
-Ime i prezime.                   
-Ulica i broj.                   
-Mesto i poštanski broj.               
-Broj telefona za kontakt.    
-Ili SMS porukom na 063/1768350
ID Oglasa: #153174758
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.