slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

HONGTOP P30 Smart Mini Projector Android 11

12.000 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
27
1
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 20.10.2016.
Svi oglasi

HONGTOP P30 Smart Mini Projector Android 11 - PRENOSIVI KUCNI BIOSKOP

 

• Android 11 sistem: Iskusite praktičnost i poznavanje Androida 11 sa ovim projektorom. Nudi glatko i efikasno korisničko iskustvo, što olakšava navigaciju i uživanje u omiljenom sadržaju.

• Visoka osvetljenost: Sa impresivnom osvetljenošću od 10000 lumena, ovaj projektor obezbeđuje jasne i žive slike, poboljšavajući vaše iskustvo gledanja bilo u zatvorenom ili na otvorenom.

 • Velika dimenzija projekcije: Projektor podržava opseg dimenzija projekcije od 40-120 inča, pružajući fleksibilnost za projektovanje sadržaja na širokom spektru površina i veličina.

 • Bluetooth i ViFi 6 povezivanje: Opremljen Bluetooth i ViFi 6 vezom, ovaj projektor omogućava neometano strimovanje i deljenje multimedijalnog sadržaja sa vaših uređaja.

 • Prenosivi dizajn: težak samo 1,0 kg, ovaj projektor je kompaktan i lagan, što ga čini lakim za nošenje i korišćenje gde god da idete.

 • Funkcija automatske korekcije: Projektor dolazi sa funkcijom automatske korekcije, osiguravajući da vaš projektovani sadržaj ostane savršeno poravnat i jasan, poboljšavajući vaše iskustvo gledanja.

 • Rezolucija 720P: Uživajte u kristalno čistim slikama sa rezolucijom od 1280*720dpi, pružajući zadivljujuće iskustvo gledanja.

 • Bluetooth kompatibilnost : Bluetooth 5.0.

 • Prenosivi dizajn: Ponesite svoj kućni bioskop u pokretu sa ovim laganim i kompaktnim projektorom, savršenim za događaje na otvorenom.

 • Android 11.0 sistem: Iskusite najnovije funkcije i poboljšanja sa najnovijim Android 11.0 sistemom.

 -Wi-Fi: 2.4gHz/5.8GHZ-Wi-Fi , WIFI 6

 -Maksimalna rezolucija: od podrške za HD signal 4K UHD

 -Podržava 1080P i 4K video dekodiranje i reprodukciju, izlaz je do 1280 * 720p

 Pakovanje sadrži:               
1 x Android projektor
1 x Strujni Adapter
1 x Daljinski kontroler
1 x Korisničko uputstvo

 
✅Potpuno novi i testirani projektor
✅Garancija 7dana
✅Fabričko pakovanje
✅Tehnička podrška
✅ Slanje paketa u roku 24h

 
U ponudi od  projektora jos dva modela HY300  i HY320 

 

Kontaktirati me iskljucivo preko kp poruka.

 

ID Oglasa: #166118345
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.