slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LaViev star projektor planetarijum 6K HD sa 4 kasete novo

10.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
49
1
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Postoje jos 30 kaseta koje se mogu posebno maruciti

Odličan doživljaj slike: LaViev Star projektor koristi 8 kompleta optičkih sočiva visoke propustljivosti svetlosti (LTR) i zeleno lasersko svetlo podesivo u 3 nivoa. Naš galaksi projektor ima ultra-veliku projekcionu površinu do 130 kvadratnih stopa koja pruža neverovatno realističnu sliku, možete uživati u srećnom vremenu sa svojom porodicom ili prijateljima kod kuće.

Mini 6K HD Galaki Disc: Zvezdani projektor uključuje disk sa optičkim filmom ultra visoke definicije sa najmanje 6000k6000 rezolucijom, Zemlju i Mesec i južnu hemisferu. Disk projekat južne hemisfere 150000+ zvezda visoke definicije, otvarajući projekat koji ćete uroniti u veličanstvenu galaksiju. Disk Zemlje i Meseca posmatraju spektakularnu Zemlju sa svetlim punim mesecom iz svemira. Disk od 0,47 kvadratnih inča može da se projektuje 4000 puta HD slika.

Dizajn prilagođen korisniku: Inspirisan mladim mesecom, projekat koristi šuplje rezbareni dizajn u obliku polumeseca. Zvezdasti projektor dolazi sa infracrvenim daljinskim upravljačem. LaViev projektor omogućava podešavanje od 0-90° koje povećava upotrebljivost projektora. Možete prebacivati projekte između plafona i zida. Projektor ima tajmer za automatsko isključivanje koji možete podesiti da se isključi nakon 10, 30, 60 minuta. Ne morate da brinete da li ćete ga ostaviti uključenog kada pokušavate da zaspite.

Imerzivni doživljaj atmosfere: LaViev Night Light projektor donosi trenutni ambijent raspoloženja na zabavu, sobu za igre, prostor za meditaciju ili očaravajuće noćno svetlo. Takođe možete koristiti projektor u pričama vašeg deteta za laku noć. Uživajte u obedovanju pod zvezdama, stvorite opuštajuće spa okruženje ili naglasite svoj kućni bioskop za nekoliko sekundi. Naša kompanija će izdati još filmskih diskova. (novi disk nije uključen u projektor)

Sjajne ideje za poklon: LaViev glaki projektor dostupan je u 4 divne boje i elegantnom industrijskom dizajnu, i odlične su ideje za poklon i za odrasle i za decu. Savršen je za igraonicu (prostor), dečiju sobu, božićne ukrase, kućni bioskop, rođendane, dekoracije za zabave i godišnjice. Fantastičan poklon za razvijanje dečije mašte, zabavu za dekoraciju, vreme za meditaciju i pogodan za sve članove porodice

ID Oglasa: #164307310
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.