Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi TV i Video > Projektori

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Projektor Artlii Play3

11.500 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
346
25
pre 13 dana
Perica
Član od 03.04.2013.
Svi oglasi

Artlii Smart Play 3 projektor nova generacija FULL HD rezolucija 1080p. Projektor je nov .   Originalno pakovanje kutija, daljinski, kablovi, uputstva. Projektor ima wifi i omogucava prenos preko mobilnog telefona.

 

Native 1080P, UHD podržava 4K.

Kao najnoviji 5G ViFi bluetooth pametni projektor u 2022.

Usvaja originalnu fizičku rezoluciju od 1920k1080 piksela, podržava 4K, ultra-visoku osvetljenost do 340ANSI koliko je i NT12 boljih slika, u odnosu na NT12% bolje slike je jasnija i oštrija.

2022 Smart Projector Android TV 10.0

Sa unapred instaliranim pametnim Android TV 10.0 sistemom i Google Plai prodajnim projektorom za filmove na otvorenom, možete da pristupate onlajn uslugama, pretražujete Internet i savršeno pokrećete aplikacije. beskrajna zabava, kao što su Netflik, Prime Video, YouTube

5G ViFi Bluetooth pametni projektor Artlii Plai3

Smart projektor se može povezati sa više uređaja preko ViFi funkcija.

Najnoviji 5G ViFi je više od 3 puta brzi od prethodnih 2.4G ViFi, takođe preko Bluetooth funkcija, možete povezati Bluetooth slušalice, Bluetooth zvučnik, Soundbar.

HiFi zvuk i podrška AC-3

Artlii Plai3 pametni projektor zvučnik je prilično glasan i veoma zamenjuje kada gledate film. Čak iu relativno bučnom okruženju kao što je na otvorenom ili u zabavi, pametni projektor takođe podržava AC-3 format za gledanje ssa zvukom visokog kvaliteta.

4D ± 45° Keistone korekcija i zumiranje slika

Sa 4D ± 45° korekcija trapeznog kamena, koja podržava vertikalnu i horizontalnu korekciju slike, možete lako da dobijete ispravnu sliku. Takođe podržava 70%-100% zumiranje slika, što je korisno za podešavanje veličine slike kada se koristi u zatvorenom prostoru.

ID Oglasa: #160494402
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.