slika
slika
1 od 2

Projektor Borrego T4 Full Hd led Projektor

8.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
815
27
pre 15 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.

Borrego T4 ViFi LED projektor za kućni bioskop dolazi sa Miracast za bežično mobilno prikazivanje 100 ANSI osvetljenja i 1024P rezolucije sa podrškom za veličinu projekcije od 50-150 inča sa rastojanjem projektora: 1M – 4M.

Savršen LED projektor za kućni bioskop

Mini T4 Vifi projektor ima ugrađenu tehnologiju preslikavanja ekrana, možete povezati spoljni projektor da biste sinhrono reprodukovali video koristeći istu funkciju ekrana.

Dolazi sa 2 ugrađena visoko magnetna stereo surround zvučnika, povezana sa eksternim zvučnikom koji će vam pomoći da kreirate bolje okruženje kućnog bioskopa

Dizajn kliznog poklopca sočiva ne samo da može da zaštiti sočivo već i da spreči prašinu, pomerajte poklopac levo i desno da biste kontrolisali prekidač projektora.

T4 je usvojio inovativni radijator za hlađenje za disperziju toplote led lampe, koristeći LED kao izvor svetlosti, životni vek je 30.000 sati.

Nema potrebe za drugim kablovima, praktičniji i stabilniji, ažuriran novi sistem hlađenja za suzbijanje buke

Borrego T4 kućni projektor dolazi sa HDMI, USB, SD, AV i VGA interfejsima, koji se mogu lako povezati sa mnogim uređajima kao što su DVD, laptop, PC, HD plejer, pametni telefon, tablet, igraća konzola itd.

ID Oglasa: #144189563
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.