slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Projektor zvezdano nebo 7 LED boja , bluetooth , daljinac

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
267
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Napredna laserska tehnologija i projektor zadivljujućih zvezda -  galaxy projektor uključuje laser s direktnim diodom, preciznu staklenu optiku i holografske tehnologije za stvaranje vansvetskog vizualnog iskustva. Možete napraviti i zvezde i efekt oblaka koji rade unisono ili nezavisno. Mogu biti statične ili pokretne, brze ili spore, blistave ili čvrste, stvarajući zvjezdani i neverovatan ambijent u svakoj prostoriji.
  • Daljinski upravljač i ugrađeni muzički zvučnik i tajmer za automatsko isključivanje - projektor zvezda s daljinskim upravljačem koji olakšava kretanje kroz svetlosne efekte, podešavanje svetline ili pokretanje/zaustavljanje rotirajućih pokreta. Ugrađeni muzički zvučnik, pustite svoju omiljenu muziku za uspavanku, muziku za opuštanje, meditaciju kroz projektor noćnog svetla dok noću gledate galaksiju oblaka aurora magline. 3 opcije tajmera za automatsko isključivanje (30/60/120 min), ovo je toplo i tiho iskustvo prije spavanja.
  • Podesivi 360° rotirajući projektor za noćno svetlo - Galaxy projektor se može podesiti i slobodno okretati od 360° zahvaljujući dizajnu postolja na dnu. Dođite sa kukom, tako da možete odabrati ugao svetla zvezde i oblaka magline koji volite da puštate projekciju na plafon, zid ili u drugim smerovima i bilo gde. Uživajte u večeri pod zvezdama, stvorite opuštajuće spa okruženje ili naglasite svoj kućni bioskop za nekoliko sekundi.
  •  2 Colors Star &7 Nebula Cloud Galaxy Projector Show - Oblaci u boji se naizmenično rotiraju i projektuju zelene i crvene zvezde visoke rezolucije. Prekrasni efekti aurore koji donose romantičnu i sanjivu noć.  Ovaj projektor zvezda može se koristiti kao noćno svetlo podesivo po svetlini, zvjezdano svetlo ambijenta, noćno svetlo sazvežđa, svetlo za zabavu na pozornici, disko kugla, igraonica, akcenat kućnog kina, stroboskopa, DJ rasveta, uživajte u divnom vremenu pod zvezdama.
  • Savršen poklon za decu i porodicu - Ovaj galaxy projektor napravljen od ekološki prihvatljivih ABS materijala, kada se normalno koristi ovaj zvezdani projektor neće ozlediti oči. Ovaj zvezdani projektor je odličan za stvaranje raspoloženja i odličan poklon za odrasle ili decu, stvara opuštajuću ili romantičnu atmosferu i umirujući ambijent za svaku prostoriju, savršen za rođendane, zabave, venčanja, dekoraciju soba, dečji dan, božićne i godišnjice poklona.

U pakovanju dobijate projektor , adapter sa kabelom za napajanje , daljinac , uputstvo i tiplice sa šrafovima za fiksiranje .
ID Oglasa: #148742231
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.