slika
slika
1 od 2

Projektor

6.700 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
809
32
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brankica Dimitrov
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi


T300 mini LED projektor 
Mali i prenosiv: Ovaj projektor džepne veličine je samo 11,4 cm k 8,7 cm k 5 cm (260 g), ne mnogo veći od vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući njegovoj mini prenosivosti, možete ga poneti bilo gde i bilo kada. Bez obzira da li gledate filmove, igrate igrice, uživate u sportskom strimingu, kampujete na otvorenom ili se zabavljate sa prijateljima, ovo je vaše sjajno privatno pozorište.
Višestruki portovi: Opremljen raznim portovima kao što su USB / HDMI / AV / TF / slušalice / DC 12V. koji se lako mogu povezati sa multimedijalnim uređajima, kao što su TV, laptopovi, desktop računari, digitalni fotoaparati i HDMI uređaji za reprodukciju video zapisa, TV serija i deljenje fotografija. igre i tako dalje
Multimedijalni plejer: Podržava više uređaja za skladištenje (SD kartica, U disk, prenosivi čvrsti disk i drugi spoljni uređaji za skladištenje, može da reprodukuje audio, video, sliku, tekst i druge datoteke.
Novi interfejs interfejsa: Podrška za video, audio, slike, e-knjige u više formata
Točkić za biranje fokusa: podržava podešavanje slike, dijagonalu cilindra i ergonomsko kretanje. Ventilator za hlađenje: efikasan dizajn odvođenja toplote, obezbeđuje neprekidan stabilan rad tokom 24 sata. Pritisnite prekidač: dugme na telu kako biste lakše kontrolisali projektor. Jedinstveni princip projekcijskog refleksnog snimanja smanjuje iritaciju očiju i vizuelni zamor i čini vid ugodnijim i zdravijim.
Može da prikaže do maksimalno 100 inča
Veoma pogodan poklon za decu da gledaju crtane filmove daleko od mobilnih telefona i iPada kako bi zaštitili svoje oči.
ID Oglasa: #147649709
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.