slika
slika
slika
slika
1 od 4

Amazon Fire TV Stick 4K Max Novo Wi-Fi 6 Alexa Voice Remote

65 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
357
14
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Amazon Fire TV Stick 4K Max Novo

 

Naš najmoćniji štap za striming - Sa moćnim četvorojezgarnim procesorom koji donosi brzo pokretanje aplikacija i tečnu navigaciju.
Bioskopsko iskustvo - Gledajte u živopisnoj 4K Ultra HD rezoluciji sa podrškom za Dolbi Vision, HDR, HDR10+ i impresivan Dolbi Atmos audio.
Podrška za Vi-Fi 6 sledeće generacije – uživajte u glatkijem 4K strimingu na više Vi-Fi 6 uređaja.
Beskrajna zabava – Pristupajte sadržaju sa Netflik-a, Amazon Prime Video-a, IouTube-a i preko 4000 aplikacija i igara, plus pretražujte milione veb-sajtova pomoću pretraživača kao što je Silk. Mogu se primenjivati naknade za pretplatu.
Aleka Voice Remote (međunarodna verzija) - Pretražujte i pokrenite sadržaj svojim glasom. Brzo dođite do omiljenih aplikacija pomoću unapred podešenih dugmadi. Kontrolišite snagu i jačinu zvuka pomoću jednog daljinskog upravljača.
Uradite više sa svojim pametnim domom - Zamolite Aleka da proveri vremensku prognozu, priguši svetla ili emituje muziku.
Igra uključena – Pristupite popularnim igrama i uživajte u tečnom igranju i brzom prikazivanju grafike sa GPU-om od 750 MHz.

 

 

Dugmad aplikacije se mogu razlikovati.

Fire TV Stick 4K Max (međunarodna verzija) je kompatibilan sa HD televizorima i 4K UHD televizorima. 4K striming zahteva 4K UHD TV i dostupan 4K sadržaj. Da biste koristili Wi-Fi 6, biće vam potreban ruter kompatibilan sa Wi-Fi 6, ali Fire TV Stick 4K Max je takođe kompatibilan sa ranijim wifi ruterima.

Alexa glasovna pretraga je optimizovana za engleski ili španski u zavisnosti od zemlje. Drugi jezici mogu biti dostupni u zavisnosti od zemlje.

Dolbi Atmos je dostupan na odabranim Netflix i Amazon Prime Video naslovima kada je povezan sa kompatibilnom opremom. Naknade za pretplatu mogu da važe za određene aplikacije i usluge. Sadržaj, funkcije, kupovine u aplikaciji i dostupnost usluga mogu se razlikovati u zavisnosti od zemlje.

ID Oglasa: #160106882
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.