slika
1 od 1

APPLE TV 4K 128GB WiFi+ Ethernet (2022)

190 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
303
15
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024 online
Član od 26.11.2023.
kp izlog
☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Apple predstavlja: ​​Zabavu kvaliteta bioskopa.

Na novom Apple TV 4K, Apple TV+, Apple Music i Apple Arcade su dostupni u našem najboljem kvalitetu slike i zvuka do sada – dopunjeni hiljadama aplikacija. Neverovatno brz A15 Bionic čip, intuitivna kontrola, glatka komunikacija sa vašim uređajima i dodaci za pametne kuće. Sve što volite kod Apple-a - na vašem najvećem ekranu.

Zabava - Najbolje od TV-a i Apple-a na vašem ekranu.

Takođe možete pronaći nagrađivane Apple Originals filmove i serije, kao i druge favorite sa Disnei+, Prime Video, Netflik-a, HBO Mak1 i drugih usluga. Pored super zabavnih igrica, biće uzbudljivije slušati hitove koji su dostupni samo na Apple-u, a u App Store-u vas očekuju hiljade drugih popularnih aplikacija. Uz Apple TV 4K, iskustvo gledanja TV-a je prošireno na svakom nivou.

Apple TV aplikacija.

Gledajte, iznajmite ili kupite svoje omiljene serije i filmove iz pažljivo odabranog asortimana aplikacije. Na Apple TV+ možete gledati hvaljene Apple Originals filmove i serije kako su ih zamislili kreatori. Pored toga, može da ga koristi do šest članova porodice - nije potrebna nova aplikacija, nalog ili lozinka.

Apple TV+.

Serije, filmovi, emisije za decu i još mnogo toga od najkreativnijih umova na televiziji i u bioskopu, sa novim Apple Originals svakog meseca.

Apple Music.

Više od 100 miliona pesama i 30.000 plejlista čeka vas na velikom ekranu. Možete pratiti stihove reč po reč i pevati zajedno sa izvođačem na svoje omiljene pesme.

Apple Arcade.

Apple Arcade igre su još uzbudljivije na vašem TV-u.2 Apple Arcade je višekorisnička i daje vam bolje razumevanje vaših nivoa, rang liste i pozivnica – i možete da prelazite između igrača u bilo kom trenutku. Možete da povežete mnoge svoje omiljene kontrolere na Apple TV 4K, kao što je bežični PlaiStation kontroler.

Fotografije.

Sa deljenom iCloud bibliotekom fotografija, članovima porodice je lakše nego ikada da vide fotografije jedni drugih — plus, možete ih prikazati direktno na TV-u. Jednostavno napravite zajedničku biblioteku na svom iPhone-u ili iPad-u, a zatim pozovite druge da dodaju, uređuju ili brišu fotografije i video zapise.

Iskustvo bioskopskog kvaliteta - realistična slika. Zapanjujuće dobar zvuk.

4K slika. Duboke tamne senke i sjajni svetli delovi su zaokruženi detaljima koji bodu oči zahvaljujući naprednim HDR formatima kao što je Dolbi Vision – a sada i HDR10+.4 Dakle, šta god da gledate izgledaće zaista dobro na vašem najvećem ekranu.

 

Imerzivno zvučno iskustvo.

Prostorni zvuk prilagođava vam detaljan Dolbi Atmos, 5.1 i 7.1 zvuk u realnom vremenu, kao da dolazi iz svih pravaca.5 Povezivanjem AirPods slušalica, imaćete personalizovano bioskopsko iskustvo sa zvukom koji prati kretanje vaše glave.

Apple TV daljinski upravljač - Hajde da pričamo o daljinskom upravljaču.

Interfejs za klik osetljiv na dodir. Možete da se krećete između delova serije, scena ili kadrova kružnim pokretima, do kojih je lako doći. Pomoću daljinskog upravljača možete uključiti i isključiti TV, prebaciti ulazni signal na Apple TV 4K i podesiti jačinu zvuka.

Diktirajte bilo koji tekst koji unesete. Samo pritisnite i držite dugme za pretragu sa strane daljinskog upravljača. Možete čak i spelovati korisnička imena i lozinke.

Better Together - Najbolji sporedni glumci vašeg TV-a.

iPhone

Svestrani daljinski upravljač koji može učiniti iznenađujuće mnogo. Sa praktičnim ugrađenim kontrolama koje se pojavljuju na zaključanom ekranu vašeg iPhone-a i Kontrolnom centru, možete lako da pokrenete ili pauzirate reprodukciju, premotate unapred i unazad i kontrolišete jačinu zvuka TV-a. A pomoću Face ID-a možete da kupujete i prijavljujete se na aplikacije.

Kalibracija boje

Savršena kombinacija. Apple TV 4K radi sa vašim iPhone-om kako bi automatski prilagodio boje kako bi izgledale najbolje. Samo jednom okrenite kameru svog iPhone-a prema ekranu i možete se zavaliti. Serije i filmovi će se pojaviti u neverovatnim bojama - tačno odražavajući viziju kreatora.

Deljenje glasa

 

 
ID Oglasa: #161346782
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.