Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi TV i Video > Smart TV box

slika
1 od 1

Google Chromecast 4K Google TV Novo Beli

7.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
4.965
99
pre 13 dana
Marija
Član od 24.01.2022.
Svi oglasi

Novo original 4k.

Google Chromecast s Google TV-om pruža vam neograničenu zabavu u do 4K HDR na vašem TV-u. Chromecast se može koristiti sa gotovo svim televizorima koji imaju HDMI konekciju. Samo se povežite, povežite na izvor napajanja, povežite se na WiFi i počnite streamovati.
Više od 400 000 filmova i epizoda serija dostupno je putem različitih streaming provajdera. Google Chromecast ih sve prikazuje u trenu. Takođe možete prenositi svoj sadržaj na TV putem pametnog telefona, iPada ili tableta.
Dobijte prilagođene preporuke na osnovu vaše istorije, kupljenog sadržaja i povezanih pretplata. Koristite glasovni daljinski upravljač za traženje određenih naslova ili filtriranje prema različitim kriterijima. Uz Google Chromecast, možete dizajnirati svoju aplikaciju bez prebacivanja između različitih aplikacija i videti sve što biste inače videli na različitim uslugama na jednom mestu.
Prigušite svetla, podesite temperaturu ili proverite ko je pozvonio na vrata bez ustajanja? Google će to učiniti umesto vas. Daljinski upravljač nije pri ruci? Upravljajte svojim televizorom s bilo kojeg uređaja pomoću integrisanog pomoćnika.



NOVO U FABRICKOM VAKUM PAKOVANJU 
KUPAC PRVI OTVARA PAKOVANJE 
LICNO PREUZIMANJE U NOVOM SADU 
ILI SLANJE KURIRSKOM SLUZBOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE

U ponudi dve boje sa slike, prilikom porucivanja naglasite boju

ID Oglasa: #140130867
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.