slika
1 od 1

LG 55NANO753PR 55"

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
111
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir
Član od 19.02.2011.
Svi oglasi

KONTAKT TELEFON :   061/3127-444
_____________________________________________________________________________________________


- POTPUNA garancija na svaki kupljeni televizor u trajanju od 2 godine.  

- TELEVIZORI SU NOVI, NEKORIŠĆENI U ORIGINALNOM , FABRIČKOM PAKOVANJU

- Uz svaki televizor dolazi upustvo i meni na srpskom jeziku kao i fabrička odgovarajuća oprema.  

- Slanje pouzdanom kurirskom službom na kućnu adresu ili lično preuzimanje.   

- Isporuka u toku 24H.  

- U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA I OD SVAKOG MODELA VIŠE VELIČINA.   
_____________________________________________________________________________________________



Dijagonala ekrana 55"
HDR Da
Rezolucija 3840 x 2160 4K UHD
Brzina osvježavanja slike 60 Hz
Jačina televizora 20 vati
Boja siva
HDMI 3 kom
Broj USB portova 2 kom
LAN/UTP konektor Da
Wi-Fi veza Da
Podržani standard DVB-C - DVB-T2 - DVB-S2
Težina 15000 g

8 miliona piksela - Jedna u milion slika

Impresivno jasne boje u pravoj 4K rezoluciji NanoCell TV-a. Sa oko 8 miliona piksela, televizori prave 4K rezolucije su znatno oštriji i detaljniji od tradicionalnih HD televizora. Prava 4K rezolucija NanoCell TV-a dopunjena je NanoCell tehnologijom za 4K iskustvo koje prevazilazi međunarodne standarde.

Sve boje su kristalno čiste

LG NanoCell TV koristi nanočestice prema svojoj posebnoj vlasničkoj Nano tehnologiji, koja filtrira i pročišćava boje i uklanja odstupanja od tačne RGB talasne dužine. To znači da se na ekranu prikazuju samo čiste, tačne boje. Rezultat: živopisnija i realnija slika koja oživljava sadržaj.

NanoCell Cinema - Performanse dostojne velikog ekrana

Čiste boje LG NanoCell TV-a i vrhunac najnovijih tehnologija prikaza donose atmosferu pravog bioskopa u vaš dom. Poboljšani HDR, najnovije Dolby tehnologije i bioskopski režim donose vam pravo kino iskustvo.

Svi vaši favoriti na jednom mjestu

Možete pristupiti Netflixu, HBO Go, Apple TV-u i Amazon Prime Video. Birajte između najnovijih filmova, serija, dokumentarnih filmova i sportova uživo - sve na jednom mjestu.

Vizija direktora oživljava.

FILMMAKER MODE™ isključuje izglađivanje pokreta i drugu obradu videa, čuvajući originalni omjer širine i visine slike, boje i brzinu kadrova. Precizno reproducira originalne ideje režisera, tako da možete uživati ​​u filmu na isti način kako su zamislili njegovi tvorci.

Uživajte u svakom detalju!

LG-jeva vlastita tehnologija dinamičkog raspona, HDR 10 Pro, fino podešava svjetlinu kako bi poboljšala boju, otkrila svaki sićušni detalj i pružila realistične oštre slike svaki put - u stvari, čak i normalan HDR sadržaj čini intenzivnijim. Sada možete gledati sve svoje omiljene filmove i emisije u živopisnijim i punijim bojama, od početka do kraja.

NanoCell Gaming - TV sa puno XP-a!

Svojim živim bojama, LG NanoCell TV naelektrizira igru, bilo da se radi o najmračnijim pećinama ili najsjajnijim novim svjetovima. Tehnologija igranja igara u oblaku i automatsko podešavanje visokokvalitetnih slika pružaju zaista uzbudljivo iskustvo igranja.

Neviđen nivo kontrole

Sve utakmice na višem nivou. Funkcija Game Optimizer automatski prilagođava sliku i optimizira grafiku i vidljivost, pružajući vam ugodnije iskustvo igranja, bez obzira koju igru ​​igrate.

Nepobjediva kombinacija

Sloboda igre. LG se udružio sa Xboxom kako bi osigurao da ste spremni za sljedeću generaciju igara. Izvucite maksimum iz svog Xbox-a uz impresivan kvalitet slike i ultra-brzo vrijeme odziva.

Igrajte na najvišem nivou!

Dobijte prednost nad svojim protivnicima! ALLM i eARC tehnologije su u skladu sa najnovijim HDMI 2.1 specifikacijama i mogu da prikažu sadržaj koji se brzo kreće u višoj rezoluciji uz kontinuiranu, sinhronizovanu grafiku.

NanoCell Sport - Pobjednička izvedba

LG NanoCell TV pruža zadivljujuće iskustvo meča. Bluetooth surround zvuk donosi potpunu atmosferu stadiona u vaš dom, dok vas Sportska upozorenja obaveštavaju o najnovijim vijestima vašeg omiljenog tima.

Ne propustite utakmice svog omiljenog tima!

Sportsko upozorenje šalje obavještenja prije, za vrijeme i nakon utakmica. Više ne morate da brinete da ćete propustiti velike utakmice svojih omiljenih timova, čak i kada gledate drugi sadržaj.

Prednost urednog doma

Možete jednostavno povezati Bluetooth zvučnike sa svojim TV-om za zaista bežično audio iskustvo. Svaki zvuk djeluje bogatije i životnije, pa je u stanju unijeti atmosferu velike igre pravo u vašu dnevnu sobu.

Poboljšajte sve što vidite i čujete

Procesor uklanja video šum kako bi stvorio življe boje i bolji kontrast. Povećava slike niske rezolucije, što rezultira slikama gotovo 4K kvaliteta. Također zna kada, gdje i kako poboljšati kvalitet zvuka i stvoriti virtuelni surround zvuk za još impresivnije iskustvo poput kina.

ID Oglasa: #139163857
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.