slika
slika
1 od 2

LG 65NANO883PB 65"

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
161
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir
Član od 19.02.2011.
Svi oglasi

KONTAKT TELEFON :   061/3127-444

_____________________________________________________________________________________________

- POTPUNA garancija na svaki kupljeni televizor u trajanju od 2 godine.  

- TELEVIZORI SU NOVI, NEKORIŠĆENI U ORIGINALNOM , FABRIČKOM PAKOVANJU

- Uz svaki televizor dolazi upustvo i meni na srpskom jeziku kao i fabrička odgovarajuća oprema.  

- Slanje pouzdanom kurirskom službom na kućnu adresu ili lično preuzimanje.   

- Isporuka u toku 24H.  

- U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA I OD SVAKOG MODELA VIŠE VELIČINA.   

LG 65NANO883PB 65"  

Screen diagonal 65 "
Curved display No.
HDR Yes
Resolution 3840 x 2160 (4K UHD)
Web browser Yes
TV volume 20 watts
Color Black-Silver
HDMI 4 db
SCART connector No.
Component connector No.
Composite connector 0 pcs
VGA / D-SUB No.
Number of USB ports 3 pcs
LAN / UTP connector Yes
Wi-Fi connection Yes
Supported standard DVB-C - DVB-T2 - DVB-S2
Weight 26.2 kg

8 miliona piksela. Jedna od milion slika

Čiste boje zaista su zapanjujuće na pravom 4K NanoCell televizoru. Sa skoro 8 miliona piksela, pravi 4K televizor prikazuje primetno oštriju i detaljniju sliku od tradicionalnih HD televizora. Prava 4K rezolucija NanoCell televizora dopunjena je NanoCell tehnologijom za 4K iskustvo koje nadilazi međunarodne standarde.

Sve boje su kristalno jasne

LG NanoCell TV koristi posebne nanočestice kompatibilne sa sopstvenom Nano tehnologijom, koja filtrira i pročišćava boje i uklanja odstupanja od tačne RGB talasne dužine. To znači da se na ekranu pojavljuju samo jasne, tačne boje. Rezultat je živopisnija i realnija slika koja oživljava sadržaj.

Takođe naglašava detalje mračnih scena

LG NanoCell televizor se ne boji mraka. Sa 'Full Array Dimming', NanoCell kontrolira LED jedinice sa pozadinskim osvjetljenjem s velikom preciznošću. Rezultat su dublje crne boje i minimalno curenje pozadinskog osvjetljenja - za oštriji kontrast i bogatije slike.

TV s više umjetničkih strana

LG NanoCell TV dizajniran je imajući u vidu estetiku vašeg doma. Sa svojim modernim, minimalističkim dizajnom, čvrsto se uklapa u zid, gotovo poput umjetničkog djela, unoseći dašak ljepote u prostor - a pritom maksimalno koristi prostor.

NanoCell Cinema - Snaga dostojna velikog ekrana

Čiste boje LG NanoCell televizora i kavalkada najnovije tehnologije prikaza unose atmosferu pravih bioskopa u vaš dom. Poboljšani HDR, najnovije Dolby tehnologije i bioskopski režim donose vam istinsko kinematografsko iskustvo.

Svi vaši omiljeni na jednom mjestu

Možete pristupiti Apple TV-u, Netflixu, HBO Go i drugim sadržajima. Izaberite jedan od najnovijih filmova, serija i dokumentarnih filmova - sve na jednom mjestu.

Dolby Vision IQ i Dolby Atmos - redizajnirajte svoje TV iskustvo

Dolby Vision IQ inteligentno prilagođava postavke ekrana tako da odgovaraju žanru sadržaja i uslovima ambijentalnog osvetljenja, dok Dolby Atmos pruža višedimenzionalni, okružujući zvuk - kombinacija koja vam pruža kino doživljaj koji oduzima dah!

FILMMAKER MODE ™ - Ideja redatelja oživljava

FILMMAKER MODE ™ isključuje uglađivanje pokreta i druge metode obrade video zapisa, zadržavajući izvorni omjer slike, boje i brzinu kadrova. Tačno reproducira originalne ideje redatelja, tako da možete uživati ​​u filmu onoliko koliko su kreatori namjeravali.

HDR 10 Pro - uživajte u svakom detalju!

LG-jeva vlasnička tehnologija dinamičkog opsega, HDR 10 Pro precizno podešava svjetlinu kako bi poboljšala boje, otkriva svaki mali detalj i svaki put daje oštre slike u stvarnosti - pa čak i pojačava čak i normalan HDR sadržaj. Sada sve omiljene filmove i emisije možete gledati u svjetlijim i punijim bojama, od početka do kraja.

NanoCell Gaming - TV sa hrpom XP-a!

Svojim živopisnim bojama LG NanoCell televizor naelektrizirat će igru, bilo da je riječ o najcrnjim špiljama ili najsvjetlijim novim svjetovima. Tehnologija igara zasnovana na oblaku i automatsko podešavanje slika visokog kvaliteta pružaju zaista uzbudljivo igračko iskustvo.

Game Optimizer - Nivo kontrole koji nikada ranije nije viđen

Svaka igra je na višem nivou. Funkcija Game Optimizer automatski prilagođava sliku i optimizira grafiku i vidljivost za ugodnije igračko iskustvo, bez obzira koju igru ​​igrate.

LG i Xbox - Nepobjediva kombinacija

Sloboda igre. LG surađuje s Xboxom kako bi osigurao da ste spremni za sljedeću generaciju igara. Iskoristite maksimum iz svog Xboxa sa zadivljujućim kvalitetom slike i izuzetno brzim vremenom odziva.

ID Oglasa: #118774683
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.