slika
slika
1 od 2

LG 65NANO963PA 65"

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
285
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir
Član od 19.02.2011.
Svi oglasi

KONTAKT TELEFON :   061/3127-444

_____________________________________________________________________________________________

- POTPUNA garancija na svaki kupljeni televizor u trajanju od 2 godine.  

- TELEVIZORI SU NOVI, NEKORIŠĆENI U ORIGINALNOM , FABRIČKOM PAKOVANJU

- Uz svaki televizor dolazi upustvo i meni na srpskom jeziku kao i fabrička odgovarajuća oprema.  

- Slanje pouzdanom kurirskom službom na kućnu adresu ili lično preuzimanje.   

- Isporuka u toku 24H.  

- U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA I OD SVAKOG MODELA VIŠE VELIČINA.   


LG 65NANO963PA 65"  

Screen diagonal 65 "
Curved display No.
HDR No.
Resolution 7680 x 4320 (8K UHD)
Web browser Yes
TV volume 40 watts
Color Black-Silver
HDMI 4 db
SCART connector No.
Component connector No.
Composite connector 0 pcs
VGA / D-SUB No.
Number of USB ports 3 pcs
LAN / UTP connector Yes
Wi-Fi connection Yes
Supported standard DVB-C - DVB-T2 - DVB-S2
Weight 31.4 kg

LG NanoCell TV. - Čiste boje oživljavaju - u istinskoj 8K rezoluciji.

Zbog čistih boja, odmah možete vidjeti da se LG NanoCell TV razlikuje od tradicionalnih LCD televizora. U kombinaciji s prekrasnom, istinskom rezolucijom od 8K i Clear Colors, pruža precizniji i bolji kvalitet slike, čineći TV doživljaj još zapanjujućim.

Sve boje su kristalno jasne.

LG NanoCell TV koristi posebne nanočestice kompatibilne sa sopstvenom Nano tehnologijom, koja filtrira i pročišćava boje i uklanja odstupanja od tačne RGB talasne dužine. To znači da se na ekranu pojavljuju samo jasne, tačne boje. Rezultat je živopisnija i realnija slika koja oživljava sadržaj.

Takođe naglašava detalje mračnih scena.

LG NanoCell televizor se ne boji mraka. Sa 'Full Array Dimming', NanoCell kontrolira LED jedinice sa pozadinskim osvjetljenjem s velikom preciznošću. Rezultat su dublje crne boje i minimalno curenje pozadinskog osvjetljenja - za oštriji kontrast i bogatije slike.

Zašto odabrati pravi 8K?

NanoCell TV je sposoban za istinsku 8K rezoluciju, koja je među najboljima. Sa oko 33 miliona gusto raspoređenih piksela, NanoCell-ove maestralne boje pružaju zadivljujuće slike visoke rezolucije koje daleko premašuju standard za 8K televizore.

TV s više umjetničkih strana.

LG NanoCell TV dizajniran je imajući u vidu estetiku vašeg doma. Sa svojim modernim, minimalističkim dizajnom, čvrsto se uklapa u zid, gotovo poput umjetničkog djela, donoseći trunku ljepote u prostor - a pritom maksimalno koristi prostor.

NanoCell Cinema. - Snaga dostojna velikog ekrana.

Čiste boje LG NanoCell televizora i kavalkada najnovije tehnologije prikaza unose atmosferu pravih bioskopa u vaš dom. Poboljšani HDR, najnovije Dolby tehnologije i bioskopski režim donose vam istinsko kinematografsko iskustvo.

NanoCell Gaming. - TV sa gomilom XP-a!

Svojim živopisnim bojama LG NanoCell televizor naelektrizirat će igru, bilo da je riječ o najcrnjim špiljama ili najsvjetlijim novim svjetovima. Tehnologija igara zasnovana na oblaku i automatsko podešavanje slika visokog kvaliteta pružaju zaista uzbudljivo igračko iskustvo.

NanoCell Sport. - Pobjednička izvedba.

LG NanoCell televizor pruža nezaboravan doživljaj utakmica. Bluetooth surround zvuk donosi potpunu atmosferu stadiona u vaš dom, dok su Sportski alarmi uvijek u toku sa najnovijim vijestima vašeg omiljenog tima.

α9 4. generacija 8K AI procesora - Prava pametna kontrolna ploča.

LG NanoCell TV centar pokreće α9 četvrte generacije AI procesora 8K. Ovaj čip koristi algoritme dubinskog učenja za analizu i optimizaciju sadržaja. Sva precizna podešavanja slike i zvuka obavljaju se automatski, tako da je sve što gledate zapanjujuće iskustvo.

ThinQ AI - Pravi asistent.

LG ThinQ je tu da vaše TV iskustvo podigne na najviši nivo. Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta i upravljajte televizorom svojim glasom; uz to, potpuno nova početna stranica pruža udobnost i kontrolu.

ID Oglasa: #118773519
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.