slika
1 od 1

LG 65QNED993PB 65"

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
136
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir
Član od 19.02.2011.
Svi oglasi

KONTAKT TELEFON :   061/3127-444
_____________________________________________________________________________________________


- POTPUNA garancija na svaki kupljeni televizor u trajanju od 2 godine.  

- TELEVIZORI SU NOVI, NEKORIŠĆENI U ORIGINALNOM , FABRIČKOM PAKOVANJU

- Uz svaki televizor dolazi upustvo i meni na srpskom jeziku kao i fabrička odgovarajuća oprema.  

- Slanje pouzdanom kurirskom službom na kućnu adresu ili lično preuzimanje.   

- Isporuka u toku 24H.  

- U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA I OD SVAKOG MODELA VIŠE VELIČINA.   
_____________________________________________________________________________________________



Dijagonala ekrana 65"
HDR Da
Rezolucija 7680 x 4320 8K UHD
Brzina osvježavanja slike 120 Hz
Jačina televizora 60 vati
Boja crna
HDMI 4 kom
Broj USB portova 3 kom
LAN/UTP konektor Da
Wi-Fi veza Da
Podržani standard DVB-C - DVB-T2 - DVB-S2
Težina 26500 g


Kvantne tačke, NanoCell i MiniLED. Revolucionarna kombinacija tehnologija.

LG QNED MiniLED otvara novu eru u svijetu LCD televizora. Pionirski ekran kombinuje MiniLED panel sa Quantum-preciznom NanoCell tehnologijom, stvarajući potpuno novo iskustvo gledanja TV-a. Pravi vrhunac LCD televizora.

Nova era LCD televizora.

LG QNED MiniLED podiže LCD televizore na nivo koji do sada nije viđen. Bolja svjetlina, gotovo savršene crne i briljantne boje - sve na zadivljujućem, ultra velikom ekranu. Ovo predstavlja ogroman skok u evoluciji LCD televizora.

Snaga MiniLED-a.

Oko 30.000 MiniLED-ova pruža življu i jasniju sliku, dok skoro 2.500 pojedinačnih zona za kontrolu svjetline osigurava preciznu kontrolu pozadinskog osvjetljenja i ultra-visok omjer kontrasta. Rezultat je viši nivo detalja i preciznija reprodukcija boja od tradicionalnih LCD televizora.

Sastanak nanoćelije i kvantne tačke.

Uz kombinovanu snagu NanoCell Plus i Quantum Point, Quantum Point NanoCell tehnologija pruža još zadivljujuću sliku. Ova jedinstvena kombinacija tehnologija poboljšava prikazivanje boja, što rezultira bogatijim i preciznijim bojama.

Magično crna na displeju

Oko 2.500 odvojenih zona za kontrolu svjetline osigurava preciznu kontrolu pozadinskog osvjetljenja i ultra-visok kontrast. Tako će, uz dublju crnu i svjetlije boje, slika biti bogatija detaljima, čak iu najmračnijim situacijama.

Divite se bojama u njihovoj punoći!

Doživite puni spektar apsolutnih boja! Zahvaljujući stručnom razvoju, LG QNED MiniLED reprodukuje boje na izvanredan način, jer može da pokrije širi raspon boja svetlijim bojama. Zbog toga sve izgleda baš onako kako su ga režiseri zamislili.

Veliki ekran, puno detalja.

Zaronite dublje. Na LG QNED MiniLED ekranu, MiniLEDs susreću se sa pravim 8K ekranom, stvarajući zaista visokokvalitetan TV sa velikim ekranom. Nova tehnologija ekrana, čak i na našem najvećem ekranu, prikazuje svaku sliku jasnije i sa više detalja – tako da možete da se uronite u svoj omiljeni sadržaj kao nikada ranije.

Ovo je vrhunac 8K LCD tehnologije.

Naš najbolji LCD TV zahtijeva najbolju rezoluciju. Za slike visokog kvaliteta, što više piksela, to je bolji prikaz. U slučaju LG QNED MiniLED, kombinacija izuzetno velike gustine piksela i potpuno nove Quantum Dot NanoCell tehnologije omogućava izuzetno realističnu 8K sliku koja je detaljnija nego ikada, čak i kada se gleda na velikom ekranu.

Certificirani 8K Ultra HD.

Prema CDA, pri određivanju rezolucije, vrijednost modulacije kontrasta (CM) treba da bude najmanje 50% - što je veća CM vrijednost, to je slika jasnija. LG QNED MiniLED CM vrijednost od 95,8% značajno premašuje međunarodne standarde, čineći zadivljujuću sliku još impresivnijom.

To je jednostavno prizor koji oduzima dah.

Umjetnički dizajn LG QNED MiniLED podiže dekor svakog doma. Sa svojim minimalnim okvirom i tankim, modernim kućištem uređaja, LG QNED MiniLED je optimalan za zidnu montažu u svim veličinama i savršeno se uklapa u zid. To znači da se čak i najveći televizor elegantno uklapa u prostoriju i pojačava svjetlinu dizajna interijera vašeg doma, baš kao umjetničko djelo.

QNED Cinema. Zanimljiv performans.

LG QNED MiniLED pruža iskustvo koje oduzima dah kao u bioskopu. Zadivljujući crni i svjetliji ekran pruža vrhunsku sliku u gotovo svakom aspektu, omogućavajući vam da se više uronite u vizuale. Ovo je TV od kojeg vam svaki put zastane dah.

 

ID Oglasa: #139162733
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.