slika
1 od 1

LG OLED55G23LA OLED EVO Gallery Edition 55"

1.100 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
209
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir
Član od 19.02.2011.
Svi oglasi

KONTAKT TELEFON :  061/3127-444
_____________________________________________________________________________________________

- POTPUNA garancija na svaki kupljeni televizor u trajanju od 2 godine.  

- TELEVIZORI SU NOVI, NEKORIŠĆENI U ORIGINALNOM , FABRIČKOM PAKOVANJU

- Uz svaki televizor dolazi upustvo i meni na srpskom jeziku kao i fabrička odgovarajuća oprema.  

- Slanje pouzdanom kurirskom službom na kućnu adresu ili lično preuzimanje.   

- Isporuka u toku 24H.  

  • U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA I OD SVAKOG MODELA VIŠE VELIČINA.   
    _____________________________________________________________________________________________

 

 

Prozor u svijetli novi svijet - Povećanje svjetline - OLED koji blista.

Živopisna lepota LG OLED samosvetlećih piksela na višem nivou. Povećanje svjetline podiže pogled na novi nivo uz poboljšanja 5. generacije α9 AI procesora, koji može postići do 20%2 više svjetline. Slike su oštrije uz visoko efikasno svjetlo.

5. generacija α9 AI procesora - Susret ljepote i inteligencije

Inteligencija iza lepote. Zahvaljujući daljem razvoju algoritma dubokog učenja, LG-jev α9 AI procesor pete generacije ističe objekte i u prvom i u pozadini, čime daje prirodnu dubinu slici. Povrh toga, boje postaju impresivno žive, ali precizne.

Beskonačan kontrast - Zaista tamno i briljantno svijetlo

Pošto nema pozadinskog osvetljenja koje bi prigušilo efekat, samosvetleći 'SELF-LIT' pikseli daju oštar kontrast sa najdubljim crnim u bilo kojoj tamnoj ili svetloj sceni. Na taj način možete uočiti i najsitnije detalje na slici, koji se obično ne vide.

Dynamic Tone Mapping Pro - Sa još detaljnijim nijansama

Potpuno novo i profesionalno Dynamic Tone Mapping poboljšava cjelokupnu sliku na još dublji način. Do sada je bilo moguće poboljšati samo pojedinačne okvire odjednom. Ova tehnologija sada dijeli ekran na 5.000 dijelova radi poboljšanja kontrasta i detalja blok po blok kako bi pružila još življi HDR kvalitet.

Imerzivni surround zvuk - Slušajte kao da ste tamo!

5. generacija α9 AI procesora pretvara 2-kanalni zvuk u virtuelni 7.1.2-kanalni zvuk. Možete osjetiti akciju i haos oko sebe kao da ste glavni lik filma.

ThinQ AI i webOS - Televizija samo za vas

Da li vam je potrebna inspiracija za vaš večernji bioskop? ThinQ daje preporuke na osnovu vašeg ukusa. Možete kreirati profile za članove porodice, tako da se svi mogu brzo vratiti na svoje omiljene TV serije, kao i da primaju personalizirane informacije i sportske rezultate.

Besprijekoran ekran - minimalistički pogled.

Osim ovih tankih šoljica, ništa vam neće odvući pažnju, tako da se možete potpuno uroniti u iskustvo gledanja TV3. Sa svojim nevjerovatno tankim dizajnom4 i opcijskim elegantnim stalkom za galeriju ili podnim postoljem, uređaj se savršeno uklapa u vaš dom.

Pravo bioskopsko iskustvo - Vi ste sada glavni lik!

Kombinovana snaga Dolby Vision IQ i Dolby Atmos nudi vam senzacionalno imerzivno iskustvo. LG-jev α9 AI procesor 5. generacije i precizni detalji Dolby Vision IQ osiguravaju izvanrednu dubinu i ističu fine teksture.

Neograničeno iskustvo igranja - Za moćnu pobjedu

Podignite svoje iskustvo igranja na viši nivo uz prvi televizor koji omogućava igranje igara koje podržava Dolby Vision u 4K rezoluciji i 120 Hz! Na ovaj način možete imati kontinuiranije i životnije iskustvo. Sa vremenom odziva od 0,1 ms, kompatibilnošću NVIDIA G-Sync i AMD FreeSync Premium i VRR podrškom, čak i ultra brzi pokreti akcije se prikazuju jasno i kontinuirano.

Dizajn galerije - umjetničko djelo ili televizija? Onaj koji želiš!

Nova prekretnica u dizajnu ultra tankih ekrana. LG OLED G2 se ne uklapa samo u zid5,6,7; ali njegov dizajn bez premca također utjelovljuje minimalistički stil. A kada ne gledate TV, možete prikazati umjetnička djela na ekranu sa nevjerovatno realističnim bojama i teksturama.

ID Oglasa: #139161863
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.