slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Pozadinsko TV LED osvetljenje do 90 inča, NOVO

7.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
167
11
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

【Sinhronizacija boja - Napravite vizuelnu gozbu】 Povežite se sa TV-om ili drugim uređajima kao što su računar, Ksbok, PlaiStation i uključite režim sinhronizacije. Boje na ekranu će biti sinhronizovane sa LED pozadinskim osvetljenjem televizora, čudovišta koja lete u daljini će vas naterati da nesvesno izbegavate. Savršeno rešava problem da kamera uhvati pogrešnu boju. Čak i ako postoje crne kutije, možemo automatski popuniti boje kako bismo pružili impresivno audio-vizuelno iskustvo.

【HDMI 2.0 Sinc Bok – Podržava sve uređaje koje imate】 Da li i dalje imate glavobolje jer vaši drugi uređaji neće raditi sa vašim 4K/60Hz TV-om sa Dolbi Atmos? Ne brinite, naša kutija za sinhronizaciju to podržava! ISNOV Sinc Bok može da se poveže preko Vi-Fi 2,4 GHz bez kalibracije kako bi se povratio najrealističniji kvalitet slike. Bez obzira na to koji uređaj je povezan i koji se može priključiti na HDMI 2.0 port, mi možemo sve da koristimo!

【Jedna savršena kupovina – dva iskustva】 LED traka može i da sinhronizuje boju slike i da igra jedinstvenu ulogu na vašoj zabavi uz muziku ili tokom praznika. Možete podesiti različite boje, osvetljenost i režime putem ISNOV APP. RGB pametne LED trake svetla se pomeraju uz muziku i ostavljaju vaše prijatelje zavidnim očima! Zdravo, momci i devojke! Svetla za TV možete da postavite gde god želite, imamo dve veličine koje možete izabrati.

【Pametni dom – Ulepšavanje života】 Ne volite da napuštate poziciju ni da biste uključili ili isključili svetla, zar ne? LED svetlosne trake i kutije za sinhronizaciju mogu da kontrolišu Aleka, Google i ISNOV APP. Kada dođete kući sa posla, samo recite „ upali traku“ i počnite da uživate u impresivnim bojama. Pre nego što odete u krevet uveče, samo recite „ Isključi svetlosnu traku“ i odmah je možete isključiti. Želimo da tehnologija olakša život.

【Čak i desetogodišnjak može da završi instalaciju】 Glavobolja tokom instalacije? Ne možete ga povezati? Ne možete ga koristiti? Za vas smo rešili ove probleme. Snimili smo vrlo detaljan video o instalaciji za vas, bilo da se radi o lepljenju uređaja ili sinhronizaciji i povezivanju aplikacije, to je vodič za instalaciju koji bi pogledao čak i desetogodišnjak.

k10

ID Oglasa: #161487971
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.