slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

TV LG 43'Uhd 4K Hdr Smart-Eon app uvoz DE

345 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
190
2
pre 13 dana
Odgovara na 52% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dexygagychde Nisam U Srb Infdm
Član od 16.07.2013.
Svi oglasi
4K TV: Nudi neverovatnu količinu detalja zahvaljujući LG-jevoj rezoluciji ultravisoke definicije, četiri puta većoj nego kod Full HD TV-a. Osetićete se uvučeno u akciju kroz  4K TV   Smart TV: LG-jeva linija Smart TV-ova vam omogućava sve. Od filmova, preko muzike, do igara, video zapisa i mnogo toga drugog, Smart TV-ovi kompanije LG su opremljeni svim što želite, i to na jednom mestu. LG Smart TV webOS je dizajniran da bude nedvosmisleno lak za upotrebu i da pruži uzbudljiv doživljaj, tako da ćete ga koristiti još lakše i još zabavnije. Od sada je sav vaš posao da se opustite dok webOS čini doživljaj gledanja TV-a još boljim nego pre.   TV uredjaj, je bukvalno kao NOV  još ima zastitnu foliju na kucistu TV-e. Za eventualno slanje brzom poštom DOGOVOR!



SPECIFIKACIJA: Slika br 6.

Samo da napomenem roba je POLOVNA   osim ako nije naznaceno "NOVO " i svaka reklamacija  i pravo na negativnu ocenu STOP!

Stanje predmeta možete videti na slikama, ako vas nešto interesuje - pitajte putem kp poruka

Molim kupce kojima ne odgovaraju uslovi da ne ulaze i prate moje oglase.

**MOLIM KUPCE DA ME OCENE NAKON ZAVRŠENE KUPO-PRODAJE**

Oko svega je moguć dogovor - korekcija cene  ako je komunikacija normalna. Vređanje i druge stvari neću tolerisati i automatski blok lista.

Hvala !
ID Oglasa: #162684846
Informacije
NAPOMENA!

Svako eventualno odustajanje ili vracanje pošiljke automatski negativna ocena i blok !

Napomena! Članovima KP bez pozitivnih ocena i tek registrovanim ne saljem pouzecem.

"Vreme  je ključan faktor"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.