slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Nosac Televizora podesiv zidni nosac televizora NOV TV Nosac

1.200 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
5.868
176
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog
Zidni nosac televizora namenjen za televizore koji stoje na vecim visinama, a moze da se koristi i za televizore koji stoje na manjim visinama. Sa ovim nosacem moguce je podesavati kako okrenutost televizora u odnosu na nosac na levu ili desnu stranu, odmaknutost od zida, kao i manje podesavanje ugla podignuto spusteno. Uglavnom ovakvi nosaci se koriste na televizore koji su postavljeni visoko i sa njim mozete ga okretati na levu i desnu stranu, drzati ga odmaknutog od zida i nakriviti na dole.  
Namenjen je za televizore od 13 do 50 inca, maksimalne tezine 30 kilograma, moguce ga je ugraditi na sve televizore jer ima dijagonalno namesteno podesavanje kacenja, tako da kod njega ne postoje prepreke po pitanju raspona rupa za kacenje.  
Izuzetno laka montaza, u kompletu sa njim dobijate i uputstvo, nosac, dodatke za kacenje i srafove za montazu.  
Imate u mojim predmetima i jaci i bolji nosac od ovog za malu razliku u ceni , poglegajte kp izlog ili me pozovite .

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 
ID Oglasa: #65763345
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.