slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

USB / USB-C HDMI 4K capture snimanje video zapisa USBC

1.790 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.627
40
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bg Tehnika (Samo Slanje) online
Član od 22.01.2016.
kp izlog
1080P Full HD snimanje: Kartica za snimanje se povezuje sa vašim video izvorom i računarom i snima do 1080p 30fps video visoke definicije, igre, obrazovne prenose uživo i druge aplikacije za više scenarija.

  •  HDMI snimanje igre: možete snimiti HDMI video i audio signale visoke definicije signalnog kanala i poslati audio i video signale na računar ili računar. Kartica za snimanje igre je pogodna za uređaje sa HD-MI izlazom, kao što su uređaji za PS4 i za Ksbok One.
  •  Deljenje ekrana konferencije: Kartica za snimanje je brz, poznat i ekonomičan način za deljenje sadržaja u konferencijskim salama i onlajn sastancima. Možete da se povežete sa prezentacijama bez softvera i jednostavno se povežete na laptop ili tablet preko HD-MI da biste počeli da delite.
  •  Plug and Play: Nije potreban drajver ili eksterno napajanje. Kartica za snimanje igara je pogodna za igre sa malim kašnjenjem i može zadovoljiti konferencijske potrebe. Kartica za snimanje male veličine je direktno povezana na USB kabl kako bi se izbegao nepotreban neuspeh veze. Pošto je uređaj kompatibilan sa većinom softvera nezavisnih proizvođača, može se uključiti i pokrenuti na uređajima za Vindovs, za Mac OS Ks i za Linuk.
  •  Lagan i prenosiv: Kartica za snimanje je mala i laka za nošenje, pogodna je za prenos uživo u zatvorenom i na otvorenom. Nije potrebno eksterno napajanje, a prikupljanje je stabilno, tako da je operacija jednostavna.

 Specifikacije:
Ulazni port: HDMI
HDMI maksimalna rezolucija: maksimalna podrška ulaza 4K60Hz
Rezolucija video izlaza: maksimalno 1080P
Video ulazni format: 8/10/12 bitna dubina boje
Režim video izlaza: IUV420, JPEG
Podržava audio format: L-PCM
Dužina ulaznog kabla: maksimalno 10M
ID Oglasa: #99497811
Informacije

Samo slanje, bez preuzimanja:

  • Post expres-om 450din (350 sa uplatom unapred - može na paketomat), stiže sledećeg radnog dana,
  • Preporučenom pošiljkom sa uplatom unapred cele sume sa ptt 170din, stiže za 2-3 radna dana

Svi artikli su NOVI i imaju radnu garanciju 7 dana.

Vrednost pošiljke mora da bude veća od poštarine.

Pitajte za POPUST na više artikala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.