Ubiquiti

Zrenjanin

Član od: 09.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam 2 komada AirGrid 23dcb na kojima je koriscena samo elektronika(fid) dok su mreza i selna bile neotpakovane , uredjaje sam postavio medjutim kada je prvi put nestala struja oba uredjaja su prestala da rade i nije im se vise moglo pristupiti, da pojasnim ne radi se o strujnom udaru ili prekidu od par stotinki nego je struja nestala na 2 sata i kada je dosla jedino ta dva AirGrida su pobrljavila , s tim sto je na jednom fidu bilo i tragova otvaranja dakle, nazvao sam ga i rekao o cemu se radi , on mi nije trazio nikakav dokaz da govorim istinu (sto znaci da je odma znao o cemu se radi) nego mi je rekao da on nije genije pa da moze da to podesi tako (Kada pocne da crkava procesor ili stampana ploca bilo kog Ubiquiti uredjaja ne treba biti genije da se isti flesuje i vrati na default pa ce raditi par sati , dakle niti mi je trazio dokaz niti mi je ponudio bilo kakvu bar simbolicnu nadoknadu a ja mu je i nisam trazio jer sam shvatio da sam nasamren, no dobro nema veze, zato zelim da upozorim ostale da paze sta i kako kupuju od ovog clana.
To sto vi kazete posle mesec i vise dana nije istina. Nije moguce da posle mesec dana prvi put nestala struja i da to zbog toga prestao da radi. Kao prvo vidite da sam vec prodao ubiqiuti uredjaje i svi su zadovoljni, jedino vi se bunite da nesto ne valja. Moguce i to da ste vi hteli da fleshujete uredjaj na noviji firmware pa nije uspelo, kako ja da znam sta ste vi sve eksperimentisali sa uredjajem, posto vidim da i vi prodajete wireless opremu tako da mi je to prvo palo na pamet cim ste mi pisali poruku. Ja se nisam cudio kad ste mi pisali jer nemoguce da ako nekom uredjaju nevalja procesor ili stampana ploca da radi jos mesec i vise dana i zato nisam ponudio "simbolicnu" nadoknadu jer neznam sta ste sve isprobavali sa uredjajem. U medjuvremenu bilo je i grmljavina itd. Kako sam naveo i u poruci ja sam licno testirao kuci, ukljucivao i iskljucivao uredjaj 20 dana i mogu da kazem da sve radio normalno i vi ste mogli da iskljucujete itd da isprobavate, pa mi posle mesec dana dajete negativnu ocenu sa takvim opisom i komentarom, zaista ne mogu da verujem. Jer vi imate dokaz da niste nista cackali na uredjajima i da nije moglo grom da ih sredi ili da je struja otisla minut,sat vremena ili stotinki sekundi? Nestrucno rukovanje isto moze dovesti do toga da se uredjaj ne pinguje ili da se ne pristupa. Toliko...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.